McGregor tekent contract voor match-up Mayweather

De UFC bevestigd dat Conor McGregor een contract heeft getekend om tegen Floyd Mayweather te vechten. Stap 2 is een overeenkomst met de Amerikaanse bokser vast te leggen. Als dat gaat lukken, dan is de match-up McGregor vs. Mayweather een feit. Fingers crossed dat Floyd Mayweather zijn bokshandschoenen weer uit de kast haalt!

Conor McGregor vs. Floyd Mayweather

Dana White kondigde deze informatie op 17 mei 2017 aan tijdens het programma ‘Inside the NBA’. Nu is het dus wachten op het kamp van Mayweather of een deal gesloten kan worden. De geruchten gaan nu al zolang rond, dat deze bevestiging een stap in de goede richting is. Gelukkig is het gedeelte met McGregor rond, want we weten dat de Ier niet voor een halve euro de ring in stapt. Records zullen gebroken gaan worden en als we het internet moeten geloven, krijgt McGregor een cheque van $75 miljoen mee naar huis. Winnen of verliezen zal geen verschil maken betreft het basissalaris. Op de vraag welke spelregels van toepassing gaan zijn, was Dana White zeer duidelijk.

Dana White; “straight up boxing rules”

Toekomst Conor McGregor

Conor McGregor (28 jaar) daagde Floyd Mayweather (40 jaar) in 2016 uit voor een gevecht. Floyd Mayweather is inmiddels met pensioen, maar weigerde vergeleken te worden met de UFC kampioen. Sindsdien is de spreekwoordelijke oorlog op Social Media uitgebroken en het balletje voor een match-up gaan rollen. Verbaal zijn beide zeer brutaal en laten niks van elkaar heel.

Conor McGregor hoeft verder niet bang te zijn als McGregor vs. Mayweather niet doorgaat, er staan genoeg andere in de rij om zijn plek in te nemen. Conor McGregor kan namelijk altijd terugkeren naar de octagon. Genoeg andere interessante MMA optie’s voor McGregor in 2017. Daarnaast is McGregor ook druk op persoonlijk vlak, want hij is pas vader geworden van een zoon. Nu zal McGregor dus tussen het trainen door luiers moeten verschonen.

GLORY 41 in Den Bosch

Als er meer duidelijkheid is betreft de match-up McGregor vs. Mayweather dan maken wij dat natuurlijk bij weddenufc.nl bekend. Verder staat aanstaande zaterdag 20 mei 2017 GLORY 41 op het programma. Live zal dit event bij Ziggo Sports uitgezonden worden. De noteringen staan al online, dus zet in en win!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *