Noteringen GLORY 41 nu online beschikbaar

GLORY 41 vindt aanstaande zaterdag plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Als primeur maken wij bij weddenufc.nl bekend dat de noteringen en GLORY wedopties online beschikbaar zijn bij de bekende bookmakers. GLORY 41 zal ook LIVE uitgezonden worden op Ziggo Sport vanaf 21:20 uur. 

GLORY 41: Rico Verhoeven vs. Ismael Lazaar

Rico Verhoeven a.k.a. ‘The King of Kickboxing’ is terug in actie! Rico Verhoeven is zwaar de favoriet met een notering van 1.12. Als zwaargewichtskampioen zal Rico Verhoeven (record 50-10) op 20 mei de ring instappen met ‘Enfusion’ zwaargewichtskampioen Ismael ‘The Star’ Lazaar (record 30-2-2). Het gevecht is opgebouwd uit 5 rondes, maar bij een KO is het natuurlijk vroegtijdig afgelopen. Er staat geen titel op het spel.

Rico Verhoeven favoriet & wedtip

Onze landgenoot Rico Verhoeven is veruit de favoriet om dit gevecht te winnen. De notering die sinds 16 mei 2017 bij bwin beschikbaar is, bedraagt 1.12. Qua value is dit geen kaskraker, want bij een inzet van €100, ontvang je €12 winst. In dit geval is het beter om een combinatie bet te maken. Dan combineer je dus Rico Verhoeven winnen met nog een andere wedoptie of wedopties. Voetbal of tennis of UFC, alle sportweddenschappen kun je met elkaar combineren. Door een combo te plaatsen, verhoog je je winstuitkering.

Rico Verhoeven is zeer succesvol in de ring. Sinds zijn GLORY debuut heeft Rico Verhoeven vele malen gewonnen. Ook heeft hij een ononderbroken zegereeks van 12 gevechten op naam staan. Deze aaneenschakeling van overwinningen bevatte ook 5 titelverdedigingen. Qua ervaring loopt Verhoeven een stuk voor m.b.t. Lazaar. Ons advies is dat Rico Verhoeven dit gevecht gaat winnen.

Ismael Lazaar underdog

Het tegenovergestelde van een favoriet is natuurlijk de underdog. Deze eer is ditmaal weggelegd aan Ismael Lazaar. Rico Verhoeven is zo dominant dat de notering voor Ismael Lazaar 5.50 bedraagt (bwin). Bij een inzet van €100 op winst Lazaar, win je €450. Lazaar maakt zijn GLORY debuut tijdens GLORY 41. Voorheen vocht Ismael Lazaar bij ‘Enfusion’ en heeft zeges behaald op Andrew Thomson, Thomas Vanneste en Daniel Sam.

De noteringen voor GLORY 41 zijn sinds 16 mei 2017 online beschikbaar. Naar aanloop van het event kunnen de noteringen nog wijzigen. Houdt de bekende bookmakers dus goed in de gaten voor de meest recente data.

GLORY 41 live kijken

Het mainevent Verhoeven vs. Lazaar is officieel een onderdeel van de ‘Superfight Series’. De Superfight Series zijn in Amerika te zien op UFC TV, terwijl de andere wedstrijden door de zender ESPN uitgezonden worden. In Nederland hoef je niet via internet te rommelen met livestreams. GLORY 41 is gewoon live op tv te kijken, dus qua kwaliteit is het beeld perfect en zonder vertragingen. Om 21:30 uur start het hoogtepunt van de avond met Verhoeven vs. Lazaar. Op zowel UFC TV als op Ziggo Sport wordt GLORY 41 live uitgezonden. Op de website van Ziggo Sport staat de uitzendtijd als 21:20 uur weergegeven. Voor de volledige tvgids klik hier.

GLORY 41 Fightcard

Het GLORY 41 event vindt ditmaal in Nederland plaats en de deuren van de Brabanthallen gaan open vanaf 17.00 uur. Een half uur later zullen de 1ste wedstrijden beginnen. Naast het mainevent van de avond staan er nog meer gevechten op de planning.

Tijdens GLORY 41 strijden voormalig wereldkampioen Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen (record 37-7) en de 21-jarige Petchpanomrung ‘The Professor’ Kiatmookao (record 156-35-2) tegen elkaar. Op jonge leeftijd heeft de Thaise vechter al veel ervaring. Ook won ‘The Professor’ alle 3 zijn GLORY gevechten. Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen vecht al sinds 2012 voor GLORY en beschikt naast zijn kickboks skills ook over een zwarte band bij Judo. Niet gek dus dat Robin ook MMA wedstrijden gevochten heeft. De winnaar van deze match-up wordt de nieuwe wereldkampioen van de vedergewichtsklasse.

Daarnaast vecht ook weltergewicht Murthel “The Predator” Groenhart tegen Alan Scheinson. Wegens een blessure is deze match-up pas recent bekendgemaakt. Ook stapt Michael ‘Dreamcrusher’ Duut (record 40-6) de ring in met Mourad ‘The Silent Power’ Bouzidi (record 79-22-2).

GLORY 41 tickets

Via de officiele GLORY website zijn er nog tickets beschikbaar. Qua prijs verschillen deze afhankelijk van de zitplaats. Hoe beter het zicht op de ring, des te duurder zijn de tickets. Vanaf €100 tot €225 euro zit je in de zaal en rond de €50 euro op de tribune. Geen nood als je niet bij het event aanwezig kunt zijn, want GLORY 41 wordt op 20 mei 2017 LIVE uitgezonden op Ziggo Sport.

Wedden bij bwin

Op 16 mei hebben de andere bookmakers nog geen odds online geplaatst. Als je wilt inzetten, adviseren wij om een bwin account aan te maken. Momenteel is bwin bezig om een licentie in Nederland te regelen. In het nieuws is het onderwerp betreft online wedden al jaren veelvuldig besproken. De kansspelautoriteit houdt zeker de huidige aanbieders in het oog. Een aantal bookmakers hebben ook al een boete ontvangen, maar daar behoren bwin, leo vegas, mr green en 888 sport niet onder. Via weddenufc.nl bieden wij alleen de opties aan die veilig en betrouwbaar zijn.

De kansspelwet is natuurlijk zwaar verouderd en een update is noodzakelijk. In Belgie bijvoorbeeld is dat allemaal al in orde. Daar kun je als Belg via bwin.be een account aanmaken. Vanuit Nederland kan dat vooralsnog gewoon via bwin.com. Alle betrouwbare bookmakers die op deze site vermeldt worden, beschikken over een gaming licentie ( Gibraltar of Malta ).

Tags: , , Ismael Lazaar,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *