Leo Vegas biedt noteringen GLORY 41 aan

Naast bwin, heeft nu ook Leo Vegas noteringen online voor GLORY 41. Rico Verhoeven is natuurlijk de favoriet, maar er zijn nog andere wedstrijden om op in te zetten. Maak snel gratis een account aan om gebruik te kunnen maken van de welkomstbonus. Lees verder voor een overzicht van de noteringen en wedtips.

Noteringen GLORY 41

Nederland is tijdens GLORY 41 goed vertegenwoordigd. Zowel Rico Verhoeven, Robin van Roosmalen als Murthel Groenhart zijn de favoriet om te winnen. De noteringen zijn hierdoor wat aan de lage kant. Een optie is om een combinatie bet te plaatsen die alle 3 de favorieten bevat. Zet €100 in en maak kans op €59.30 (Treble bet @ odds 1.59). De noteringen op 18 mei waren bij Leo Vegas als volgt:

Vechter 1 Notering Vechter 2 Notering
Rico Verhoeven 1.08 Ismael Lazaar 7.00
Robin van Roosmalen 1.33 Petchpanomrung Kiatmookao 3.15
Murthel Groenhart 1.18 Alan Scheinson 4.50
Michael Duut 2.00 Mourad Bouzidi 1.75

Op vrijdag 19 mei zijn deze nog gewijzigd:

Vechter 1 Notering Vechter 2 Notering
Rico Verhoeven 1.08 Ismael Lazaar 7.00
Robin van Roosmalen 1.25 Petchpanomrung Kiatmookao 3.75
Murthel Groenhart 1.18 Alan Scheinson 4.50
Michael Duut 2.10 Mourad Bouzidi 1.67

Er zit op dit moment dus value in een weddenschap op de underdogs Michael Dutt en Petchpanomrung Kiatmookao. Om je kansen te spreiden is een single bet gewenst. Indien meer risico een optie is, adviseren wij een combinatie bet. De noteringen worden hierdoor een stuk aantrekkelijker. Plaats een combo bet van €10 en maak kans op €68.75 ( Double bet @ odds 7.88 ).
Voor meer informatie over deze vechters klik hier.

GLORY 41 kijken

GLORY 41 wordt in Nederland georganiseerd dus het tijdsverschil is ditmaal geen probleem. Ziggo Sports zendt vanaf 21:15 uur GLORY 41 LIVE uit. Mocht je geen abbonement hebben op Ziggo Sports, geen nood. Het is ook mogelijk om een losse pay-per-view te kopen via Ziggo Sport Totaal voor slechts €3.99. Houdt wel rekening met het volgende; de GLORY 41 wedstrijd kan je alleen live kijken. Het is niet mogelijk om de wedstrijd op een later tijdstip terug te kijken. Deze optie is alleen beschikbaar wanneer je een Ziggo Sport Totaal Go abonnement hebt.

There's a storm coming that the weatherman couldn't predict #fit #ready #onfire #motivated #glory41

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) on

Tags: , ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *