,

Wijziging fightcard GLORY 41: Scheinson vs. Groenhart

Op 5 mei is bekend geworden dat het gevecht Murthel Groenhart vs. Harut Grigorian is afgelast wegens een blessure bij de Armeen. Geen nood, want Grigorian is gelijk vervangen door Alan Scheinson. GLORY 41 vindt op 20 mei plaats in Den Bosch waar Rico Verhoeven zijn titel gaat verdedigen. Scheinson geeft via Instagram aan helemaal klaar te zijn voor volgende week zaterdag; ‘Doesn’t matter who, doesn’t matter where I don’t give a fuck.’

Doesn't matter who, doesn't matter where I don't give a fuck. #muaythai #kick #kickboxer #kickass #glory #glory41 #glorykickboxing #fight #fit #fitness #argentina #holland #hemmersgym #ajna #bsas #breda #sparring #superboy #super #idontgiveafuck #anyone #anywhere

A post shared by Alan "superboy" Scheinson (@alanscheinson) on

Murthel Groenhart’s GLORY debuut

Murthel Groenhart zijn kickboksrecord is 64-23-3/GLORY 7-6 en als prof is Groenhart al enkele jaren actief binnen de GLORY organisatie. Murthel Groenhart is een sterke athleet, want hij wist 36 vechtpartijen via een KO te beeindigen. Ook vocht Groenhart voor de K1, maar zijn GLORY debuut was in 2013 tijdens GLORY 2. Tegen de Belg Marc de Bonte vocht Groenhart toen en won dat gevecht via een KO in de 2de ronde.

Groenhart vs. Holzken

Gedurende zijn carriere heeft Groenhart al 2keer voor de weltergewichtstitel gevochten. De 1ste keer was in 2015 tegen Nieky Holzken en zonder succes. In oktober 2016 mocht Groenhart het nog een keer proberen tijdens GLORY 34. Nieky Holzken had toen de volle 5 rondes nodig om de jury te overtuigen van zijn klasse. Uiteindelijk trok Groenhart wederom aan het korste eind en verloor via een unanimous decision.

Overwinning GLORY 38

Op 24 februari 2017 vocht Groenhart in Chicago tijdens GLORY 38 tegen Thongchai Sitsongpeenong. De partij was zeer aantrekkelijk en Groenhart won via een KO in de 3de ronde. Qua wedstrijdritme lijkt de 30jarige Amsterdammer dus in vorm te zijn. Na een overwinning is het zelfvertrouwen altijd een stuk beter.

Alan Scheinson’s GLORY debuut

Alan Scheinson is pas sinds dit jaar actief voor GLORY en is dus nog een groentje binnen de organisatie. Zijn debuut maakte de Argentijn in januari 2017 tijdens GLORY 37 in Los Angeles. Het record van Scheinson is 48-4-0/GLORY 0-1 en zijn GLORY debuut verloor hij dus van Karim Benmansour. Alan Scheinson is 1.81 mtr lang en staat bekend om zijn kracht. Hij heeft maar liefst 37 tegenstanders via een KO verslaan. Alan Scheinson zal tijdens GLORY 41 alles op alles zetten om zijn negatieve record recht te trekken naar 1-1.

Rico Verhoeven klaar voor GLORY 41

Rico Verhoeven is druk bezig met zijn voorbereidingen en plaatste een indrukwekkende trainingsvideo op Instagram op 5 mei. De kampioen oogt zeer sterk en in perfecte conditie. Zijn focus ligt nu op 20 mei, want dan staat GLORY 41 gepland. Pure wedstrijdfocus is vanaf nu belangrijk.

Wedtips Glory 41

Wij bieden niet alleen UFC nieuws aan, maar ook is er veel informatie over GLORY te vinden op weddenufc.nl. Houdt de nieuwspagina dus goed in de gaten voor GLORY 41 wedtips. Vergeet ook niet de facebookpagina te liken om niks te missen.

Noteringen GLORY 41 binnekort online

De noteringen voor GLORY 41 staan nog niet online bij de bekende bookmakers, maar Leo Vegas heeft al per email bevestigd dat deze beschikbaar zijn voor aanvang van het event. Momenteel zijn we ook in contact met Mr Green, 888 Sport en Bwin om te zorgen voor meer wedopties. Via de nieuwspagina houden we jullie op de hoogte zodra de noteringen voor GLORY 41 online staan. 888 Sport heeft inmiddels ook gereageerd en wedopties gaan online komen voor GLORY 41.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *