Paige VanZant showt sexy Reebok video

Paige VanZant plaatste eind april 2017 op haar Social Media pagina een sexy video waarin ze de producten van Reebok aanprijst. Echter kreeg ze daarop heel veel reacties en die waren niet allemaal positief. Vele staken de draak met de video die viraal ging, ook Chris Weidman. Bekijk de video’s hieronder en oordeel zelf. Qua uiterlijk staat Page VanZant bekend als de meest aantrekkelijke dame op het UFC rooster. Naast Ronda Rousey is Paige VanZant ook zeer aangenaam voor het oog.

Sexy Reebok video

Op Twitter is de video nog steeds beschikbaar, want Paige VanZant (7-3, 4-2 UFC) lijkt deze nog niet verwijderd te hebben. Paige lijkt zich weinig aan te trekken van de aandacht m.b.t. de video. Sinds 2015 heeft ze een contract met Reebok en zorgt voor veel publiciteit. Tijdens een interview met ‘MMA Fighting’ geeft ze haar mening. “No, I didn’t even delete it,” zei Paige “I pretty much kind of do whatever I want. It was me being funny, I thought.”

Paige VanZant beste KO in 2016

Paige VanZant vocht 2keer voor de UFC in 2016. In augustus produceerde ze in Vancouver een geweldige KO tegen Bec Rawlings. In de 2de ronde won ze via een switch-kick. Rawlings werd verrast door de supersnelle trap en ging naar de grond. Daarna werd ze overspoeld met stoten naar het hoofd en de wedstrijd werd beëindigd. Paige verloor daarna wel haar wedstrijd tegen Michelle Waterson in december 2016 via een rear-naked choke. Wanneer Paige VanZant haar volgende gevecht is, is nog niet duidelijk. We hopen haar weer snel te mogen aanmoedigen. Qua stijl is haar aanpak uniek, omdat ze ook een dansachtergrond heeft. Ze is snel en zeer agressief en als 23jarige atlete kan Paige VanZant nog veel bereiken in de sportwereld.

Chris Weidman’s parodie

Op 4 mei 2017 plaatste Chris Weidman ook video waarin hij op grappige wijze Paige VanZant voorschut zet. De Amerikaan beschikt over een grote dosis humor en kan dus nog lachen na zijn recente nederlaag tegen Gegard Mousasi.

De wedstrijd Weidman vs. Mousasi kwam in opspraak wegens mogelijke illegale knietjes tegen het hoofd van Weidman, echter is uiteindelijk Mousasi als winnaar gekroond. De actie van Mousasi was gewoon legaal dus geldig. Chris Weidman lijkt deze nederlaag alweer vergeten en is weer druk aan het trainen. Het is nog onbekend wat zijn volgende gevecht gaat worden. Dat Mousasi zou winnen, dat hadden we via weddenufc.nl voorspelt. Klik hier voor meer UFC wedtips.

Tags: Chris Weidman, Paige VanZant
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *