UFC 211 voorspellingen en voorbeschouwing part 2

Vannacht om 4 uur wordt de UFC 211 maincard live uitgezonden op FOX Sports 6. Nu de weigh-ins ook achter de rug zijn, maken de UFC vechters zich klaar voor de aanval! Lees verder voor wedtips van de pro’s en voor beelden van de weigh-ins. Natuurlijk leverde de weigh-ins weer mooie beelden op. Maak je klaar voor de fightcard van het jaar en zet in en win! Alle bookmakers bieden gratis bonussen aan.

Voorspelling Miocic vs. dos Santos 2

Zowel de bookmakers als de pro’s zijn het eens met het verwachte eindresultaat van het UFC 211 mainevent. Stipe Miocic wint en behoudt zijn titel, dat is het oordeel van de kenners. Bij weddenufc.nl hebben wij deze uitkomst ook als wedtip aangeboden. Klik hier voor het volledige overzicht van onze UFC 211 tips.

Rose Namajunas: “I’d say Stipe. I think he’s super technical for a heavyweight fighter. He’s really smart when he’s in a cage or Octagon. I think Stipe might win.”

Nog een paar uur en we mogen getuige zijn van 2 titelgevechten. De zwaargewichtsklasse zorgt vaak voor verrassingen, want combineer pure kracht met techniek en alles is mogelijk. Leo Vegas betaald 1.70 keer je inzet uit als Stipe Miocic de overwinning pakt.

Frankie Edgar: “Heavyweight’s so hard to pick, but I think Stipe has been on a tear. It seems like he’s improved since the time they fought, and the last fight was razor close. I’ll go with Stipe.”

 

Voorspelling Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Andrade

Dat Joanna Jedrzejczyk één van de beste vrouwlijke UFC vechters van de wereld is, is bijna niet te ontkennen. Zowel de kenners geven dit aan, als de bookmakers. Jedrzejczyk is de favoriet met een notering van 1.50 bij Leo Vegas.

Dustin Poirier: “Man, I see Joanna train every day. I see her demeanour, her work ethic, her focus. She’s going to be tough to beat for anybody. Even if I didn’t know her, I’d be rooting for her. Outside of the gym, off the mat, she’s nice. She smiles, she seems like she has a good time. But as soon as her foot hits the mat, that smile’s gone. It’s business. It’s Joanna Violence.”

Qua techniek loopt Joanna voor op vele, maar qua kracht lijkt Jessica de bovenhand te hebben. Ook beschikt Jessica over een cardio level waar een jachtluipaard jaloers op is. De vraag is of Jessica de aanval van Joanna aan kan. Gaat Jessica Andrade een antwoord hebben op de rake klappen die non-stop haar kant op gaan komen? Als het gevecht naar de grond gaat, dan maakt Jessica zeker een kans. Een weddenschap op Jessica Andrade als underdog kan in dit geval lovend zijn. Ookal spreken we dan de pro’s tegen, alles is mogelijk binnen de UFC.

Sergio Pettis: “Joanna, man. I’m just a big fan of Joanna. I think she’s going to go out there and kill it like she does. Her staredown scares me, it’s crazy. Joanna’s amazing. She’s got that ‘it’ factor, even that look, the personality, the striking, all of it. She’s a beast.”

UFC 211 weigh-ins

Er heerst altijd een intense sfeer tijdens de weigh-ins. De verwachtingen liggen hoog, zowel bij het publiek als voor de UFC vechters. Iedereen heeft zich lange tijd voorbereidt en het afvallen is geen makkelijk proces. Dat is ook de reden dat sommige dus te zwaar blijken te zijn zodra ze de weegschaal opstappen. De spanning is te snijden en vaak zijn we getuige van de echte rivaliteit tussen de tegenstanders. Af en toe vinden er ook lichte opstootjes plaats. Allemaal een teken dat iedereen klaar is voor het gevecht. Bekijk hier de beelden van de UFC 211 weigh-ins. Zowel Miocic als Jedrzejczyk ogen klaar voor de strijd! Wie er gaat winnen? Wij denken dat beide titelverdedigers er zonder kleerscheuren vanaf komen. Houdt weddenufc.nl in de gaten voor nieuws over toekomstige UFC voorspellingen en events. Wedtips worden altijd gedeeld! Vergeet niet een account aan te maken bij Leo Vegas, Mr Green of 888 Sport. Deze 3 bookmakers zijn zeer betrouwbaar en bieden de beste UFC odds/noteringen aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *