Reebok UFC merchandise on SALE

Reebok is sinds eind 2014 de officiële sponsor van UFC. Bestel nu nog snel Reebok UFC merchandise voor aanvang van het gevecht ‘Mayweather vs. McGregor’ dat op 26 augustus plaatsvindt. Naast McGregor fankleding zijn ook vele andere UFC vechters vertegenwoordigd. Bezoek de webshop voor de speciale SALE en OUTLET sectie.

Kortingscode en gratis verzending

Reebok biedt vaak verschillende kortingscodes aan. Zojuist is de summer sale afgelopen maar er is nu weer een nieuwe code actief: RBK25. Bij gebruik van deze code ontvang je 25% korting bij een besteding van €150 of meer. Er is genoeg keus want 331 verschillende artikelen zijn bij deze actie beschikbaar. Alle bestellingen worden daar bovenop ook nog eens gratis thuisbezorgd. Als je vandaag besteld, ontvang je je bestelling binnen 2-3 dagen in huis. Maak eenvoudig een online account aan om je bestelling af te ronden. Betalingen verlopen veilig via o.a. de betaalmethode iDeal.

Reebok UFC kledinglijn

Reebok UFC kleding bestaat uit vele items. Zo zijn er onder andere speciale ‘Fight Week’ en ‘Fight Night’ items te koop. De webshop staat verder vooral in het teken van ‘UFC Fan Gear’. De Reebok UFC collectie bevat T-shirts, Hoodies, Walkout Jerseys, Shorts, Caps en andere accessoires. Kies je favoriete UFC vechter zoals bijvoorbeeld Ronda Rousey. De UFC lijn is voor de heren wat uitgebreider met ruim 70 artikelen. Bij de dames beschikt de UFC lijn over ruim 40 items. Voldoende keus om een artikel naar wens te vinden.

Verzendtijd

Wat de levertijd is van je bestelling ligt aan het soort artikelen die besteld zijn, het bezorgadres en de verzendingswijze. Tijdens de sale kan de levertijd iets langer in beslag nemen wegens de extra drukte. Bestellingen worden in de regel binnen 2-3 werkdagen thuisbezorgd. Het voordeel is dat bestellingen ook op zaterdag worden verwerkt. Let op dat bij  alle leveringen voor ontvangst moet worden getekend.

Gratis retourneren

Elke bestelling is gratis binnen 100 dagen na ontvangst te retourneren zonder enige opgaaf van redenen. Daarnaast worden er geen verzendkosten in rekening gebracht als de bestelling met dezelfde bezorgdienst retour wordt gezonden.

 

Tags: , merchandise, Reebok,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *