FIGHTS,

Gokhan Saki vs. Luiz Henrique da Silva; uitzendtijden en voorspellingen

Gokhan Saki maakt zijn UFC debuut op 23 september in Japan. Onze 33 jarige landgenoot van Marrokaanse afkomst neemt het in Tokio op tegen de Braziliaan Luiz Henrique da Silva. Gokhan Saki nam recentelijk afscheid van GLORY om zijn carriere binnen de UFC voort te zetten. UFC Fight Night Gokhan Saki vs. Luiz Henrique da Silva wordt op FOX Sports 2 uitgezonden.

Gokhan Saki vs. Luiz Henrique da Silva

De reden dat Gokhan afscheid heeft genomen van GLORY is dat de huidige kampioen Rico Verhoeven niet wil vechten. Hierdoor heeft Saki dus de overstap gemaakt naar de UFC.

“Ik zal maar echte mannen zoeken om tegen te vechten. Echte mannen die geen uitdaging uit de weg gaan en het ook menen en niet alleen op tv zeggen voor de show. Ik wil niet eens tegen mensen als jij meer vechten. Er zit geen trots in je en dus is er ook geen glorie in een overwinning”

Saki stond voor het laatst in de ring in 2015 en versloeg toen de Roemeen Sebastian Ciobanu via een jurybeslissing. Saki is nu al 2 jaar niet meer actief geweest als prof en helaas stond Saki niet op de Fight Card in Rotterdam, want dat was anders als UFC debuut perfect geweest.
Gokhan Saki staat bekend om zijn kracht, snelheid en doorzettingsvermogen. Hij heeft al vele partijen op naam staan en van de 96 wedstrijden won hij er 83 waarvan 59 via een KO. Saki is ook een K1-kampioen geweest en heeft tegen vele grotere en zwaardere tegenstanders gevochten. Hij versloeg o.a. Melvin Manhoef, Tyrone Spong en Anderson Silva. Zijn laatste 3 wedstrijden waren een overwinning en zijn laatste nederlaag was tegen Verhoeven eind 2013.

Uitzendtijden Gokhan Saki vs. Luiz Henrique da Silva

UFC Fight Night Gokhan Saki vs. Luiz Henrique da Silva wordt op 23 september op FOX Sports 2 uitgezonden vanaf 4 uur snachts. Er is dan ook Nederlands commentaar beschikbaar, maar dan moet je wel je wekker zetten. Het main event is rond 6 uur in de ochtend afgelopen en we hopen dat Saki dan als winnaar gekroond is. Hoe meer landgenoten succesvol zijn hoe beter.

Gokhan Saki favoriet

De notering voor Gokhan Saki is op 20 september 1.57 om te winnen. Zijn tegenstander Henrique da Silva ( record 12-3-0 ) is de underdog met een notering van 2.40. Hij heeft namelijk zijn laatste 3 UFC gevechten op rij verloren. Luiz Henrique da Silva staat wel bekend om zijn KO power, maar Saki is staand heel sterk en kan klappen absorberen. Qua vechtstijl komen beide tegenstanders bij elkaar in de buurt.

De bekende bookmakers verwachten ook geen lange wedstrijd. Over 1.5 rondes heeft een notering van 2.50, terwijl onder 1.5 rondes enkel 1.50 keer je inzet uitkeert. Een snelle KO is de voorspelling en via bwin kun je een account aanmaken en wedden op je favorieten sporten. Alle nieuwe aanmeldingen ontvangen ook een welkomstbonus.

Ovince St. Preux is de grote favoriet

Bij een overwinning voor Ovince St. Preux ( record 20-10-0 ) ontvang je 1.18 keer je inleg terug. Mocht de underdog Yushin Okami (30-10-0 ) winnen dan is je winstuitkering een stuk hoger met een notering van 5.15. Er is een duidelijk verschil in de hoogte van de noteringen, maar bij de UFC heeft de favoriet vaker verloren. In de Octagon kan er namelijk van alles gebeuren, dus als wedtip is een gokje op de underdog altijd een optie. Yushin Okami komt uit Japan, dus zal het publiek achter zich hebben staan. Yushin Okami staat ook bekend om zijn goede defensie en is zeer sterk op de grond. De Amerikaan beschikt over wrestling skills en is staand ook zeer sterk. Ovince St. Preux is een paar cm groter en beide heren vallen onder de Light Heavyweight divisie.

Bij deze match up is een inzet op ‘aantal rondes’ ook een optie. De noteringen zijn hiervoor wat meer in je voordeel. Bij over 1.5 rondes is de notering 1.57 en onder 1.5 rondes staat op 2.30. Naar verwachting zal er geen snelle KO plaatsvinden en hierdoor heeft de underdog ook meer kans om zijn slag te slaan.

Tags: Gokhan Saki,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *