UFC Fight Night 115 in Rotterdam is compleet

De UFC heeft vorige week de laatste partij toegevoegd aan het UFC Fight Night 115 fight event. Dit UFC event wordt op 2 September gehouden in Rotterdam. Andrew Holbrook neemt het op tegen Thibault Gouti en nu is de fight card zo goed als compleet. 

UFC Fight Night 115

Het UFC Fight Night 115 event, oftewel UFC Fight Night: Volkov vs. Struve, vindt plaats op 2 September in de Rotterdam Ahoy Arena. Dit is de 2de keer dat de UFC een event in Nederland organiseerd. In 2016 was het een mega groot succes en we hebben toen kunnen genieten van vele Nederlandse vechters.

Ook dit jaar stappen er een aantal landgenoten de Octagon in. Klik hier voor meer informatie over Stefan Struve en Germaine de Randamie.
De fight card voor UFC Fight Night 115 zat al bijna vol, maar is nu dus zo goed als compleet door de bekendmaking van het gevecht Andrew Holbrook vs. Thibault Gouti. Het event is nog niet uitverkocht, dus er is nog en mogelijkheid om aanwezig te zijn. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Andrew Holbrook vs. Thibault Gouti

De 31 jarige Amerikaan Andrew Holbrook heeft al veel ervaring in de Octagon met een MMA record van 12-2. Sinds 2015 vecht hij voor de UFC en zijn laatste UFC gevecht was tijdens UFC 210 tegen de ongeslagen Gregor Gillespie. Een gevecht dat snel afgelopen was voor Holbrook, want Gillespie wist binnen 30 seconden Andrew Holbrook KO te slaan.

Thibault Gouti is ook geen onbekende en beschikt over een record van MMA 11-3. De Fransman probeerde via TUF 22 de UFC binnen te komen, maar ging toen niet verder door in het toernooi. Gouti werd echter alsnog door de UFC gecontracteerd en vocht op het allerlaatste moment tegen de Fin Teemu Packalen. Het was geen succesvol debuut voor Thibault Gouti, want binnen 30 seconden was het al gedaan via een Guillotine Choke Submission. Tot nu toe heeft hij al zijn UFC wedstrijden verloren, dus zal hij in Rotterdam aan de bak moeten.

UFC Fight Night 115

Divisie UFC gevecht
Heavyweight Volkov vs. Struve
Women Bantamweight de Randamie vs. Reneau
Middleweight Bahadurzada vs. Wilkonson
Welterweight Edwards vs. Barberena
Welterweight Till vs. Veličković

UFC Tickets Rotterdam 2017

Dit jaar loopt de ticketverloop wat trager dan vorig jaar. Dit lijkt te maken te hebben met de fight card. Op Social Media en op fan forums zijn er nogal wat klachten over de line-up. Hopelijk worden alle tickets nog verkocht, want qua sfeer is een bomvol Ahoy gaver. Indien je graag kaarten wilt kopen, ga dan naar de website van Ticketmaster.

UFC live kijken

Vele UFC fans lijken toch te kiezen voor de optie om het event gewoon live op tv te kijken, in plaats van live bij te wonen. De tickets zijn ook wat prijziger, dus dat kan ook een oorzaak zijn van de matige verkoopaantallen.
Bij Fox Sports kun je UFC events live op tv kijken, maar je hebt wel een FOX Sports International abonnement nodig. Via internet zijn ook live streams beschikbaar, maar deze streams zijn niet altijd van goede kwaliteit.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *