Stefan Struve fit voor aanvang UFC Rotterdam

Stefan Struve is nog herstellende van een schouderblessure, maar hij maakte op Twitter bekend in Rotterdam aanwezig te willen zijn. Daarnaast gaf ‘The Skyscraper‘ ook aan interesse te hebben in een match-up met Alexander Volkov.

Struve vs. Volkov

Alexander Volkov (28-6 MMA) won op 15 april 2017 nog van Roy Nelson (22-14 MMA). De jury was het unaniem met het resultaat eens en Volkov ontving een score van 30-27, 30-27, 30-27. In november 2016 won de oud Bellator kampioen zijn UFC debuut door Timothy Johnson te verslaan. De 28jarige Rus staat nu op de 10de plek van de UFC zwaargewichtranglijst.

2.12 mtr vs. 2.01 mtr

Een match-up zou zeer interessant zijn, want beide heren steken boven de octagon uit met een lengte van over de 2 mtr. Struve heeft al vaker tegen torenhoge tegenstanders gevochten namelijk; Sean McCorkle en Travis Browne. Struve wist McCorkle te verslaan via TKO, maar Browne sloeg Struve Knock-Out met een superman’s punch.

UFC Rotterdam

De datum is al bekend en het UFC circus zal op 2 september neerstrijken in Rotterdam. In een interview met MMA DNA op 14 april zegt Stefan Struve op tijd fit te zijn. Volgens Struve heeft de UFC geen probleem met zijn verzoek om terug te keren in de octagon in eigen land. Struve verwacht zelf niet dat hij tegen Overeem zal vechten. De officiele bekendmaking van de UFC Rotterdam fightcard wachten we geduldig af. UFC Rotterdam tickets zijn momenteel ook nog niet te koop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *