Conor McGregor showt zijn bokstechniek op Twitter

Op 20 april 2017 plaatst ‘The Notorious’ een filmpje op Twitter en Instagram waar hij boksadvies geeft. Zoals altijd is Conor McGregor weer tip top gekleed en het lijkt erop dat hij in zijn woonkamer zijn kunsten laat zien. Ook prijkt er om zijn pols een dikke gouden horloge. Alles wat Conor McGregor aanraakt, is een succes. Op Twitter heeft McGregor een enorm aantal volgers. Deze Twitter post bereikte ook al meer dan 6 miljoen views binnen een week. De sterrenstatus van Conor McGregor blijft groeien en groeien.

Conor McGregor vs. Floyd Mayweather

In de Twitter video geeft McGregor aan vooral zijn focus te leggen op boksen. Dit verwijst natuurlijk naar het mogelijke gevecht tegen Floyd Mayweather. Waarom zou de UFC kampioen anders zijn training aanpassen aan een boksgevecht? Alhoewel zegt Conor in de video ook zijn MMA skills te blijven ontwikkelen. Het blijft dus nog even wachten op de officiele bekendmaking. Echter wordt de kans op het gevecht Conor McGregor vs. Floyd Mayweather steeds groter.

Conor McGregor’s baby

Wanneer McGregor zijn vriendin officieel is uitgerekend, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk willen ze dit geheim houden voor de pers omdat er anders een klopjacht gehouden wordt op de 1ste babyfoto van ‘McGregor Junior’. De verschillende geruchten zijn op Facebook en Twitter niet aan te slepen nu de bevalling steeds dichterbij lijkt te komen. Na afloop van zijn UFC 205 overwinning liet McGregor nog een aantal data vallen. Tuurlijk leverde dit weer de nodige komische opmerkingen op. Conor lijkt meer onder de indruk van het vaderschap te zijn, dan dat hij zijn tegenstanders in de octagon vreest. In het interview zei de Ier ‘I’m crapping me jocks’. Ook wist McGregor niet meer in welke maand zijn vriendin is uitgerekend. Maart dacht McGregor, maar na wat gelach bleek iemand achter de schermen Mei te roepen. Of dit klopt, is natuurlijk de vraag. Het is al wel bekend dat McGregor’s baby een jongen wordt. De UFC kampioen geeft in zijn recente Twitter post ook aan dat hij graag in de toekomst zijn nog ongeboren zoon gaat trainen. Zijn droom is om een kampioen als nageslacht op de wereld te zetten.

 

 

Tags: , , Twitter
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *