Rico Verhoeven voorspelt uitslag Mayweather vs. McGregor

Zowel Rico Verhoeven als Sem Schilt kijken uit naar de ‘fight of the century’ tussen bokslegende Floyd Mayweather en UFC-kampioen Conor McGregor. De Mayweather vs. McGregor clash vindt op 26 augustus in Las Vegas plaats. Het gevecht tussen de Amerikaan en de Ier is uitzonderlijk want McGregor heeft nog nooit een pro-bokswedstrijd gevochten.

Voorspelling Mayweather vs. McGregor

Volgens een artikel in de METRO wil Rico Verhoeven het gevecht tussen beide vechtsporthelden niet missen en verwacht dat het een spannend gevecht gaat worden.

‘Ik ga mijn wekker zetten, zeker weten.‘

Volgens de viervoudig Glory-Heavyweight kampioen kan Mayweather dit gevecht niet verliezen. Verhoeven geeft wel aan dat McGregor niet te onderschatten is.

‘McGregor is onvoorspelbaar, maar als je logisch nadenkt wordt het toch Mayweather. Hij is de boksgod. Wat heeft McGregor in huis wat Mayweather nog nooit gezien heeft?‘

Tevens zijn er veel verschillen tussen de regels. Waar boksers moeten stoppen op de grond, mag je in de Octagon doorvechten. Daarnaast zijn in het boksen trappen/kicks verboden en deze technieken zijn McGregor zijn handelskenmerken. Echter vergen deze grote verschillen geen grote aanpassingen voor McGregor volgens Verhoeven.

‘Als MMA’er train je op alles. Ik heb trainingen waarbij ik me alleen toeleg op het grondwerk, kicken of het staand vechten. McGregor weet dat hij alleen moet boksen, dus doet’ie dat. Die discipline heeft hij. ‘

 

Sem Schilt zet zijn geld op Mayweather

Sem Schilt zet zijn geld op Mayweather als het gaat om wie er met de overwinning naar huis gaat. Hij heeft dezelfde mening als Verhoeven wat dat betreft:

‘De reden omdat het gevecht volgens de regels van het boksen wordt gehouden. Dat is de discipline van Mayweather. Hij heeft al zijn 49 partijen gewonnen, waarvan er 26 met een knock-out eindigden.‘

Ook betreft het aanpassen aan boksregels verwacht Sem geen problemen voor de Ier. Het grootste probleem voor McGregor is waarschijnlijk de perfecte verdediging van Mayweather. Lukt het McGregor überhaupt om Floyd goed te raken? Dat is de grote vraag waar we pas op 26 augustus een antwoord op krijgen. Ookal kan McGregor een rake klap uitdelen, komt deze zachter aan omdat bij het boksen de handschoenen een stuk dikker zijn dan met UFC wedstrijden.

‘Grote vechters verliezen hun kop niet in de ring. Ik verwacht niet dat McGregor in ‘the heat of the moment’ ineens gaat trappen of iets dergelijks.‘

Mayweather vs. McGregor op tv kijken

Fox Sports zendt de uitzending McGregor vs. Mayweather LIVE uit. Je kunt zelfs kiezen voor NL of USA commentaar en vanaf 3 uur s’nachts start het hoofdprogramma. Zet wel je wekker, want het gaat een lange nacht worden. Mis niks en zap naar Fox Sports!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *