Floyd Mayweather is veruit de favoriet

De hele wereld is op de hoogte van de hype rondom McGregor vs. Mayweather. Beide sportlegendes staan op 26 augustus in Las Vegas oog in oog. Eindelijk is er een datum bekend na jaren van speculaties en trash-talk over en weer. De vraag wie de beste vechter ter wereld is, gaat eindelijk beantwoord worden. Boxing vs. MMA!

Floyd Mayweather dik favoriet

Aangezien Floyd Mayweather de beste bokser ter wereld is, is Mayweather veruit de favoriet om deze match-up te winnen. Alle wedkantoren geven een zeer lage notering bij winst Mayweather. Bet365 past op 15 juni 2017 een notering van 1.11 toe en William Hill en Unibet keren slechts 1.08 keer je inzet uit bij een Mayweather overwinning.
Conor McGregor krijgt als notering 7.00 en is dus zwaar de underdog. Algemeen is bekend dat je verschillende sporten niet zomaar kunt vergelijken. Boksen is heel wat anders dan MMA, waar McGregor natuurlijk de beste ter wereld is momenteel.

Aangezien er nog geen wedlicenties in Nederland zijn, is het niet mogelijk om online een nieuwe account aan te maken. De noteringen die wij weergeven, zijn enkel een leidraad om aan te duiden wie de favoriet en underdog is.

Dana White voorspelt winst McGregor

Dana White is al jaren bekend met de kwaliteiten van Conor McGregor. De UFC heeft heel wat positieve publiciteit aan de Ier te danken. Het is dan ook niet gek dat Dana White zijn atleet steunt en hoopt op een overwinning van McGregor.

“Conor McGregor is a guy who’s done a lot of good things over here for the sport and this company and he wanted this and the fans wanted it too.”

Conor McGregor heeft altijd al een grote mond gehad en aangegeven geschiedenis te willen schrijven. Tot nu toe is het de Ier ook gelukt om zijn doelen te realiseren. Als enige in de UFC heeft hij 2 divisies op naam staan. Zowel de 145 lbs titel als de 155 lbs titel won McGregor gelijktijdig. Zijn arrogantie zet hij om in overwinningen.

“I talked to Conor McGregor this morning. He is absolutely 100% positive that he wins this fight and I stopped doubting Conor McGregor a long time ago.”

Floyd Mayweather is al op leeftijd en hing zijn bokshandschoenen in 2015 al aan de kapstok. Echter komt hij daar nu op terug en wil zijn pensioen toch nog een keer uitstellen. McGregor is 13 jaar jonger dan de Amerikaan, dus qua uithoudingsvermogen kan dat voor problemen gaan zorgen. McGregor is ook gewend om 5 rondes te vechten in MMA, wat een fysiek zwaardere sport is.

“Floyd Mayweather is 40 years old, he’s always had problems with southpaws. Conor McGregor is 27 and he is a southpaw. Whenever Conor hits people, they fall.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *