FIGHTS,

Resultaten UFC Rotterdam Fight Night 2017

Afgelopen zaterdag 2 september vond in de Rotterdam Ahoy het UFC Rotterdam Fight Night event plaats. Stefan Struve was als enige Nederlander aanwezig en verloor van de Rus Alexander Volkov. De russen waren tijdens UFC Rotterdam zeer dominant en succesvol.

Resultaten UFC Rotterdam Fight Night 2017

Helaas ontbrak het aan Nederlands succes tijdens UFC Rotterdam. Stefan Struve was als enige landgenoot aanwezig. Struve wist Volkov lange tijd op afstand te houden, maar moest uiteindelijk de handdoek in de Octagon gooien. Germaine de Randamie moest afhaken wegens een blessure, maar ze was wel aanwezig voor commentaar op FOX Sports.

De UFC Rotterdam line-up kreeg veel kritiek van te voren en de Ahoy zat hierdoor niet bomvol met UFC fans. Verder was de sfeer tijdens de avond wel goed, want veel nieuw talent wilde indruk maken. Hierdoor waren er een aantal zeer boeiende gevechten. Siyar Bahadurzada was onder andere zeer sterk en voorspelde op voorhand dat hij zijn tegenstander in de 8ste minuut zou stoppen en hij had gelijk. Mairbek Taisumov plaatste een perfecte punch op de kin van Felipe Silva die gelijk knock ging. Ook was Thibault Gouti niet te stoppen en met een regen aan stoten en knietjes versloeg hij binnen 5 minuten Andrew Holbrook. In de tabel hieronder staan alle resultaten UFC Rotterdam op een rij.

Resultaat Main Card Methode Ronde
Alexander Volkov verslaat Stefan Struve TKO (punches) Round 3 3:30 min
Siyar Bahadurzada verslaat Rob Wilkinson TKO (punches) Round 2 3:10 min
Marion Reneau verslaat Talita de Oliveira TKO (punches) Round 3 4:54 min
Leon Edwards verslaat Bryan Barberena Jurybeslissing 29-28 29-28 29-28

Siyar Bahadurzada vs Rob Wilkinson

Resultaat Prelims Methode Ronde
Darren Till verslaat Bojan Veličković Jurybeslissing 30-27 30-27 30-27
Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva KO (punch) Round 1 1:24 min
Michel Prazeres verslaat Mads Burnell Submissie Round 3 1:26 min
Rustam Khabilov verslaat Desmond Green Jurybeslissing 29-28 29-28 30-27
Aleksandar Rakić verslaat Francimar Barroso Jurybeslissing 30-27 30-27 30-27
Zabit Magomedsharipov verslaat Mike Santiago Submissie Round 2 4:22 min
Abdul-Kerim Edilov verslaat Bojan Mihajlović TKO (strikes) Round 2 2:32 min
Thibault Gouti verslaat Andrew Holbrook TKO (strikes) Round 1 4:28 min

Alexander Volkov vs. Stefan Struve

Aan Alexander Volkov en Stefan Struve de eer om het Main Event af te sluiten. Stefan Struve was natuurlijk in eigen land de publiekslieveling en dat was te horen aan het gejuich bij zijn opkomst. Volkov was nog een UFC nieuweling met 2 overwinningen op zak, maar waarbij hij géén dusdanige indruk gemaakt heeft. Zowel de Rus als Stefan Struve hadden wat te bewijzen en beide gingen gelijk vol gas. Vele rake stoten volgde en Volkov had het moeilijk in het begin van de 1ste ronde. Later nam hij het heft in handen en wist Struve meerdere malen met ”jabs” goed te raken. Struve leek zijn tank leeggeperst te hebben en Volkov zette nog een eindsprint in. De dekking van Struve was niet meer waterdicht en Volkov vond dus een gat om erop los te slaan. De judge moest het gevecht uiteindelijk stilleggen en met deze overwinnig maakte Volkov het UFC Rotterdam event compleet

Tags: , Siyar Bahadurzada, ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *