FIGHTS,

GLORY 46: uitzendtijden, voorspellingen en fight card

GLORY 46 vindt plaats in Guangzhou (China) op zaterdag 14 oktober 2017. Rico Verhoeven zal gaan
vechten tegen Antonio Silva. De afsluiter van de avond is het titelgevecht tussen Simon Marcus en Alex Pereira. Lees verder voor de uitzendtijden, voorspellingen en de GLORY 46 fight card.

GLORY 46: voorspellingen Rico Verhoeven

De match-up Rico Verhoeven vs. Antonio Silva lijkt een eitje te worden voor onze landgenoot. De noteringen zijn in Rico zijn voordeel en Leo Vegas keert enkel 1.06 keer je inzet uit bij een overwinning van Verhoeven. Silva is dus een zeer grote underdog met een notering van 8.00.
Rico Verhoeven is al lange tijd de beste heavyweight ter wereld met 7 overwinningen op rij. Silva vocht voorheen voor de UFC, maar zonder veel succes. Hij heeft zijn laatste 5 wedstrijden verloren en zijn laatste overwinning dateert van 1 augustus 2015. Antonio “Bigfoot” Silva zijn MMA record is 19-12-1 en hij gaat nu zijn geluk zoeken als kickbokser. Op 38 jarige leeftijd is het de vraag of dit een slimme keuze is. Hij neemt het op tegen de creme de la creme, dus een overwinning is zeer onwaarschijnlijk. Als het Silva lukt Verhoeven te verslaan eet ik mijn bokshandschoenen op.

GLORY 46: voorspellingen Simon Marcus

Simon Marcus heeft als notering 1.40 ten opzichte van 2.80 voor Alex Pereira. Marcus is dus de favoriet in deze match-up. De 30 jarige Canadees heeft slechts 3 keer verloren en 47 keer gewonnen in zijn kickbokscarriere. Zijn laatste 3 wedstrijden waren een succes en Simon Marcus pakte de GLORY Middleweight Championship titel op 29-04-2017. Hij nam door deze overwinnning revenge op Jason Wilnis.

De tegenstander van Simon Marcus is de 30 jarige Braziliaan Alex Pereira. Qua ervaring ook een doorgewinterde vechter met 36 overwinningen en 6 nederlagen. Tijdens zijn laatste GLORY wedstrijd op 29-04-2017 verloor Alex Pereira van Yousri Belgaroui. Hij versloeg in zijn GLORY carriere onder andere Burim Rama, Israel Adesanya en Sahak Parparyan.

GLORY 46: fight card

Tijdens GLORY 46 zal Rico Verhoeven de ring betreden en het opnemen tegen Antonio Silva. Het is geen titelgevecht, dus Rico zal de avond niet afsluiten. Dit gevecht valt nu onder de Superfight Series.

Divisie Gewicht Gevecht
Middleweight 85 kg Simon Marcus vs. Alex Pereira
Heavyweight 120 kg Ye Xiang vs. Junior Tafa
Featherweight 65 kg Chenglong Zhang vs. Quade Taranaki
Featherweight 65 kg Chenchen Li vs. Masaya Kubo
Heavyweight 120 kg Rico Verhoeven vs. Antonio Silva ( SUPERFIGHT SERIES )

GLORY 46: uitzendtijden

De GLORY 46 tv uitzending vindt plaats op Ziggo Sport Extra 1 en begint om 12.00 uur met de Superfight Series. Waarschijnlijk begint de wedstrijd Rico vs Bigfoot om circa 14.00 uur en daarna beginnen om 15.00 uur de Glory World Series wedstrijden. Ziggo Sport Extra 1 is een zender die te bekijken is door abonnees van Ziggo Sport Totaal. De GLORY 46 hoogtepunten worden op zaterdagavond om 0.00 uur uitgezonden op Ziggo Sport.

Tags: ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *