Resultaat en gouden wedtip GLORY 41; Verhoeven vs. Lazaar

Rico verhoeven heeft op zaterdagavond 20 mei het gevecht tegen Ismael Lazaar via een unanieme jurybeslissing gewonnen. De 28-jarige kickbokser pakte hiermee zijn 13de overwinning op rij. Wat een atleet is Rico Verhoeven! Lees verder voor de uitslagen van GLORY 41 en de gouden wedtip.

Resultaat Verhoeven vs. Lazaar

Voor Lazaar betekende dit gevecht met Rico Verhoeven zijn debuut en hij stapte voor het eerst de GLORY ring in. Tijdens de wedstrijd leek Lazaar niet onder de indruk van Rico Verhoeven’s lengte. Lazaar is zichtbaar een stuk kleiner en ook minder afgetraind. Echter beschikt Lazaar over echte Knock-Out power in zijn vuisten. In het verleden heeft Lazaar al vaker lange tegenstanders KO geslagen.
“The King of Kickboxing” was zich van de kwaliteiten van Lazaar bewust en nam vooral niet teveel risico in de 1ste paar rondes. Afstand houden en met behulp van pure strategie het gameplan van Lazaar aftasten. Uiteindelijk duurde de wedstrijd de volle 5 rondes en won Rico Verhoeven unaniem. Zijn klasse heeft Verhoeven wederom bewezen en hij is oprecht de beste ter wereld. Ziggo Sport zond GLORY 41 live uit op tv en na afloop van de avond sprak Rico Verhoeven met de journalist van Ziggo Sport.

Rico Verhoeven; “Ismael trok me teveel naar zijn spel toe, ik liet dat gebeuren. Ik geef mezelf een 5 voor deze wedstrijd, maar Lazaar is gewoon een geweldige vechter”

Gouden wedtips GLORY 41

Natuurlijk was de notering voor Rico Verhoeven heel laag, omdat hij de topfavoriet van de avond was. Een inzet van €100 leverde hierdoor niet veel winst op. Op weddenufc.nl was het advies door die lage notering om een ‘treble weddenschap’ te plaatsen. Oftewel meerdere uitkomsten te combineren in één betslip. Hierdoor verhoogde de winstuitkering zonder al te veel extra risico te nemen. Er waren duidelijk 3 favorieten en deze wedtip is daarom ook winstgevend gebleken met een notering van 1.59.

Resultaat GLORY 41

Resultaat Wijze Ronde
Rico Verhoeven verslaat Ismael Lazaar Unanimous Decision 5
Robin van Roosmalen verslaat Petchpanomrung Kiatmookao Majority Decision 5
Murthel Groenhart verslaat Alan Scheinson Split Decision 3
Mourad Bouzidi verslaat Michael Duut Disqualification 2
Tyjani Beztati verslaat Youssef Assouik Unanimous Decision 3
Zakaria Zouggary verslaat Yetkin Ozkul Unanimous Decision 3

Wedden GLORY 41

Meerdere bookmakers boden GLORY 41 noteringen aan, dus wedden op GLORY 41 was mogelijk. Wedden op vechtsporten wordt in het algemeen steeds populairder, dus het aanbod in weddenschappen zal bij de bekende bookmakers stijgen. Klik hier voor de noteringen van Leo Vegas. De 1ste bookmaker met odds ter beschikking was echter bwin. Beide bookmakers zijn betrouwbaar, dus het openen van een account is veilig. Maak dus snel gebruik van de welkomstbonus en waag een gokje met wedden op UFC en GLORY.

Tags: , ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *