Wedden op Mayweather vs. McGregor

Nu de Weigh-In voorbij is, is het tijd voor het echte werk. Vannacht om 3 uur Nederlandse tijd zendt FOX Sports alles LIVE uit. Nu is het de beste tijd om te wedden op Mayweather vs. McGregor. Lees verder voor de noteringen en voorspellingen.

Wedden op de winnaar

Nu de Weigh-In voorbij is, weten we zeker dat het gevecht doorgaat. Floyd Mayweather (40) is sinds de aankondiging van de ‘fight of the century’ de torenhoge favoriet bij de bookmakers. De grootste reden is dat Mayweather ruim 20 jaar ongeslagen is met een record van 49-0. Dat Mayweather 11 jaar ouder is dan McGregor en al 714 dagen van zijn pensioen geniet, maakt volgens de bookmakers niks uit. MMA-vechter McGregor (29) heeft namelijk nog nooit een pro-bokswedstrijd gevochten. In de Octagon is hij de koning, maar de vraag is of hij énige kans maakt tegen de beste bokser ter wereld?

Bij Leo Vegas bedraagt de notering op 26 augustus voor Mayweather 1.23 tegenover 4.80 voor McGregor. De value ligt wel bij McGregor, want de noteringen zijn veel veranderd in de afgelopen weken. Bij andere bookmakers is de notering slechts 3.50 voor McGregor, dus 4.80 is erg hoog. De notering voor Mayweather is wel gestegen, want deze opende een stuk lager. Bij een aantal bookmakers lag die zelfs onder de 1.10 en is nu boven de grens van 1.20.

Maak snel een account aan en plaats een weddenschap! Hierdoor kijk je straks met nog meer spanning naar de ‘fight of the century’.

McGregor 1,5 kilo zwaarder dan Mayweather

Het belangrijkste moment voor aanvang van een gevecht is de Weigh-In. Als een vechter zijn gewicht mist, is het over. Gelukkig was er gisteren geen probleem en zowel McGregor als Mayweather wogen onder de 154 lbs (69.9 kg) limiet. Conor McGregor is wel iets zwaarder dan Floyd Mayweater met een gewicht van 69,4 kg. Terwijl de Amerikaan slechts 67,8 kg woog.
McGregor zal waarschijnlijk vannacht de ring instappen met een gewicht van 170 lbs. Volgens Mayweather is hij in topvorm, maar McGregor maakte zijn uiterlijk natuurlijk belachelijk.

‘That’s the worst shape I’ve ever seen him in. He looks blown out. Out of shape. I’m going to breeze through him. Trust me on that.’

Wedden op aantal rondes en knock-out

Na de overwinning van Mayweather op Pacquiao in mei 2015 kwam er veel kritiek, want volgens het publiek was het geen sprankelend gevecht. Floyd staat natuurlijk bekend om zijn perfecte defensieve boksstijl, maar dat is als kijker wel een stuk saaier. Floyd Mayweather heeft nu tijdens persconferenties aangegeven keihard te gaan knokken en dat het gevecht niet de ‘distance’ haalt. Conor McGregor heeft daar een schep bovenop gedaan en in het begin aangegeven Mayweather binnen 4 rondes knock-out te slaan. Na de bekendmaking van de 8 oz. gloves heeft de Ier zelfs beloofd dat Mayweather het geen 2 rondes uithoudt. Hieruit blijkt dat McGregor waarschijnlijk vol gas start. Mayweather is als bokser de beste, maar McGregor is wel onvoorspelbaar. Als southpaw en met zijn krachtige linkse kan het gevaarlijk gaan worden voor Floyd.

De notering voor McGregor winnen via KO is 5.25 en voor Mayweather ligt deze notering op 1.62. Bijna niemand zal verwachten dat McGregor wint via een jurybeslissing, want deze notering ligt op 34.00 ten opzichte van 3.75 voor Mayweather.

Voorspelling onder 4,5 rondes

Als je in McGregor gelooft, is een weddenschap op ‘aantal rondes’ een optie. De grootste kans om te winnen voor Conor is door Floyd in ronde 1 en 2 te overrompelen. Na een aantal rondes heeft Mayweather genoeg tijd gehad om McGregor zijn ‘reach’ en ‘punches’ volledig in te schatten en zijn eigen taktiek aan te passen. In het verleden heeft Mayweather laten zien hier heer en meester in te zijn. Waarschijnlijk is het daarna onmogelijk voor McGregor om nog te winnen. Als weddenschap is aantal rondes dus geen slecht idee.

Vertrouw je op McGregor zijn belofte, kies dan voor ‘onder 4,5 rondes’ met een notering van 3.15. Als je voor Team Mayweather bent, kies dan voor ‘over 4,5 rondes’ en MrGreen betaald 1.33 keer je winst uit.

Voorspelling van Alistair Overeem

Alistair Overeem is geen vreemde in de MMA wereld. Onze landgenoot vecht al jaren in de UFC en we kennen hem o.a. ook nog van K1. Volgens Overeem zijn de fans duidelijk meer op de hand van McGregor. De Ierse fans staan daar natuurlijk bekend om. Die maken van elk sportevenement een feestje of ze nu winnen of verliezen. Overeem denkt dat het probleem van Mayweather is dat hij iets onsympathieks over zich heen heeft. Echter mogen we zijn kwalitieten en record daardoor niet onderschatten.

‘Als UFC vechter sta ik absoluut aan de kant van Conor. Het zou geweldig zijn als hij wint.’

Voorspelling van Michael Bisping

Als huidige kampioen wordt Bisping vaak uitgenodigd om commentaar te geven. Hij neemt zeker geen blad voor de mond en komt vaak scherp uit de hoek. Daarom zijn zijn interviews ook altijd zo interessant. Natuurlijk heeft de Brit ook een uitgesproken mening over de MayMac match-up.

‘Ik zeg niet dat het een mismatch is want Conor is een geweldige vechter, maar Floyd staat 49-0 en Conor heeft nog nooit gebokst. Conor beweegt niet als een bokser maar misschien wordt juist die onorthodoxe stijl wel zijn grootste voordeel in dit gevecht.‘

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *