Mayweather vs. McGregor gratis kijken op tv

Het gevecht van de eeuw mag je niet missen! De ongeslagen Amerikaan (49-0) heeft speciaal voor de Ierse McGregor (0-0) zijn bokshandschoenen uit de kast gehaald. De wedstrijd wordt LIVE uitgezonden en voor Fox Sports abonnees is het gevecht tussen Mayweather vs. McGregor GRATIS beschikbaar.

Mayweather vs. McGregor op Fox Sports 2

Lange tijd was het onduidelijk of Mayweather vs. McGregor live te zien zou zijn in Nederland. Terwijl in Amerika het al snel bekend was dat het gevecht op tv zou komen. Alleen wegens een combinatie van hoge bedragen voor tv-rechten en het torenhoge prijzengeld van beide heren, moet er wel $99 worden afgetikt.
Ziggo maakte al eerder bekend dat het deel nam aan de biedingen voor de tv-rechten, maar Fox Sports heeft die race uiteindelijk gewonnen. Voor iedereen die nog geen Fox Sports abonnement heeft, geen ramp. Voor €7,95 is de wedstrijd te bestellen bij de zender en dan krijg je live toegang tot de uitzending. De pay-per-view verkoop is op 14 augustus gestart. Ga naar Fox Sports om alvast de pay-per-view uitzending te bestellen.

Tijdstip Uitzending
20:30 uur All Access
20:55 uur All Access
21:20 uur All Access
21:45 uur All Access
23:10 uur UFC Update
24:00 uur Preview Show Mayweather vs. McGregor
01:00 uur Weigh in Mayweather vs. McGregor
02:10 uur UFC Update
03:00 uur Main Card Mayweather vs. McGregor

Wedden op Mayweather vs. McGregor

Vele wedopties zijn er momenteel beschikbaar voor #MAYMAC. Onder andere aantal ronden en de winnaar van de match-up. Wij adviseren om via bwin een account aan te maken. Klik hier en dan ontvang je een welkomtsbonus na registratie. Maar ook Mr.Green en LeoVegas zijn zeer betrouwbare bookmakers. Storten en opvragen gaat veilig en snel via iDeal. Er loopt nu ook een speciale actie bij bwin waarbij je 50% extra winst ontvangt als Conor binnen 4 ronden Mayweather knock-out slaat. Geloof je de belofte van de Ier, zet dan snel in en win!

Mayweather vs. McGregor op Fox Sports 4

Het gevecht is in de nacht van zaterdag op zondag vanaf 03.00 uur live te zien op FOX Sports 2. Hierbij is dan Nederlands commentaar aanwezig, zap voor Engels commentaar door naar FOX Sports 4.

Fox Sports bezit in Nederland de rechten van de UFC, maar het gevecht Mayweather vs. McGregor valt onder de Showtime Boxing organisatie. Dit is de reden dat de rechten speciaal aangekocht moesten worden. Hoeveel de zender heeft betaald om het gevecht uit te mogen zenden is niet bekend, maar vermoedelijk heeft dit wat centen gekost.

Mayweather vs. McGregor op Fox Sports GO

Op vele manieren is de wedstrijd gelukkig te bekijken. Alle FOX Sports abonnees met een TV abonnement kunnen gebruik maken van FOX Sports GO. Met FOX Sports GO heb je overal live toegang tot FOX Sports. Bekijk dus alle kanalen, wedstrijden en programma’s op je pc, laptop, tablet, smartphone of via Chromecast.

Bestel hier de FOX Sports GO Dagpas MayMac. Geen enkele sportfan hoeft de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC kampioen Conor McGregor dus te missen.

Tags: ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *