Lando Vannata vecht tijdens UFC 216 in Las Vegas

Lando Vannata zal tijdens UFC 216 de octagon betreden met Abel Trujillo. Het UFC 216 event vindt plaats op 7 oktober 2017 in de T-Mobile Arena. Lando Vannata zijn record is MMA 9-2 / UFC 1-2. Terwijl Abel Trujillo (MMA 15-7-0-1 / UFC 6-3-0-1) al meer ervaring heeft binnen de UFC. Zeker een gevecht om naar uit te kijken. 

Lando Vannata

Lando Vannata is een spraakmakende nieuwkomer binnen de UFC. Hij traint bij de gym van Jackson Wink en maakte zijn UFC debuut in juli 2016. ‘Groovy’ is pas 25 jaar oud en is 1.75 meter lang. Op jonge leeftijd richtte de Amerikaan zich op wrestling en BJJ. Van 2012 tot en met april 2016 was Vannata nog ongeslagen.

Tijdens UFC Fight Night ( juli 2016 ) verloor hij echter voor de 1ste keer van niemand minder dan Tony Ferguson. Vannata viel toen last-minute in voor de geblesseerde Michael Chiesa. Hij wist toen wel indruk te maken door Ferguson in de 1ste ronde tweemaal knockdown te slaan. Alleen maakte hij een fout waardoor Ferguson de kans kreeg op een submissie via een D’Arce Choke. Vannata kon niet anders en tapte en verloor, maar hield er wel de ‘Fight of the Night’ bonus aan over.

Zijn 2de UFC gevecht was tegen John Makdessi in december 2016. Opnieuw maakte Vannata er een spektakel van. Vroeg in de 1ste ronde wist ‘Groovy’ namelijk een rake spinning-kick recht op het gezicht van Makdessi te plaatsen. Makdessi ging natuurlijk gelijk neer en Vannata won het gevecht en ontving tevens voor zijn actie de ‘Performance of the Night’ bonus.

 

Zijn meest recente gevecht was tegen de Zweed David Teymur tijdens UFC 209. Er was geen KO tijdens dit gevecht, dus gedurende 3 volle rondes werd er gestreden. Teymur ging uiteindelijk met de overwinning vandoor. Lando Vannata werd wederom beloond door de UFC met ‘Fight of the Night’ bonus. Hierdoor is het duidelijk dat Lando Vannata voor aantrekkelijke optredens zorgt.

Abel Trujillo

Abel Trujillo is al een aantal jaar actief en kwam in 2012 de UFC binnen. Hij is ook wat ouder dan Lando Vannata met een leeftijd van 33 jaar. De Amerikaan is 1.73 meter lang en is begonnen als wrestler in high school.

Tijdens zijn UFC debuut versloeg ‘Killa’ in de 2de ronde Marcus LeVesseur via een TKO. Vervolgens stond Trujillo oog in oog met de gevaarlijke Khabib Nurmagomedov die hem 21 keer in 3 rondes naar de grond haalde.

In 2014 had Trujillo een goede start, want hij won via een KO van Jamie Varner. Helaas ging het eind 2014 mis toen Trujillo tegenover Tony Ferguson stond, want via een Rear Naked Choke Submission verloor hij. Van zijn laatste 4 UFC wedstrijden won Abel Trujillo er 3 op rij, maar tijdens zijn meest recente gevecht verloor hij van James Vick

Tags: Abel Trujillo, Lando Vannata,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *