Mayweather vs. McGregor op tv kijken

De hype is echt losgebarsten na de bekendmaking van de bokspartij Mayweather vs Conor McGregor. De ongeslagen Amerikaan (49-0) is speciaal voor de Ierse McGregor (0-0) uit pensioen gekomen. De meningen over wie wint zijn verdeeld, maar één ding is zeker veel mensen willen dit gevecht zien. De vraag is wie gaat het live uitzenden en op welke zender kun je Mayweather vs. McGregor op tv kijken?

RTL7, Ziggo Sport en FOX Sports

EPIC MMA heeft contact opgenomen met een aantal sportzenders en hieruit is het volgende bekend geworden.

1. RTL 7

Een optie is dat RTL 7 voor de uitzendrechten gaat. RTL 7 is de televisiezender die ook Anthony Joshua vs. Wladimir Klitschko uitzondt, maar RTL7 heeft de handdoek in de ring gegooid.

“We gaan het niet uitzenden omdat het tijdstip ongelukkig is in Nederland. Het is vroeg in de ochtend en met een relatief klein budget vinden wij andere investeringen belangrijker.’’
– Communicatiemederwerker RTL 7

2. Ziggo Sport

Ook Ziggo Sport staat bekend om het uitzenden van vechtsporten waaronder GLORY. Op de vraag of ze de rechten van Mayweather vs. McGregor gaan kopen, is nog geen reactie gekomen. Even afwachten dus.

3. FOX Sports

Als UFC liefhebber kun je niet zonder FOX Sports. Als je denkt aan UFC uitzendingen, dan is FOX Sports het antwoord. Als sportzender moet je inspelen op nieuwe trends. UFC wordt steeds populairder en dat heeft FOX Sports goed gezien. Dat het gevecht Mayweather vs. McGregor records gaat breken is een feit. Zal FOX Sports daar wederom op inspelen?

“Deze wedstrijd valt in ieder geval niet binnen ons UFC contract. Als de mogelijkheid zich voordoet zullen we ernaar kijken, maar vooralsnog hebben wij deze uitzendrechten niet.
– Communicatiedirecteur FOX Sports

Het gevecht staat pas gepland eind augustus dus er is nog voldoende tijd. Naar verwachting zal het wel live te bekijken zijn. Als sportzender moet je toch de match van de eeuw uitzenden! Vele liefhebbers zullen voor deze match-up wakker blijven of hun wekker zetten.

Tags: ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *