Tegen wie vecht Conor McGregor in 2017?

De geruchten worden steeds gekker, want wat gaat Conor McGregor in 2017 doen? Dat is de vraag waar iedere UFC fan een antwoord op wil hebben. Gaat de Ier zijn titel verdedigen in de vedergewichtsklasse of zal Conor McGregor toch zijn MMA handschoenen inruilen voor bokshandschoenen? Hieronder een overzicht van de mogelijke tegenstanders die Conor McGregor in 2017 kan gaan tegenkomen.

  1. Conor McGregor vs. Floyd Mayweather

Al maanden zijn Conor McGregor en Floyd Mayweather het op social media aan het uitvechten. Beide proberen elkaar voorschut te zetten en er wordt zonder schande opgeschept over het vermogen dat beide sporthelden bezitten. Conor McGregor staat erom bekend van luxe te houden en ook Floyd Mayweather is niet vies van een sportwagen meer of minder. Zowel in de kooi als met woorden zijn beide heren meedogenloos. Echter na maanden van speculatie en trash-talk willen wij als UFC fans weten of het gevecht gaat plaatsvinden.

Bij bekende bookmakers is het al mogelijk om te wedden op Conor McGregor vs. Floyd Mayweather. Aangezien het gevecht geen MMA gevecht zal worden, is de koning van de boksring natuurlijk de grote favoriet.

William Hill betaald 6.5 keer je inzet uit als Conor McGregor geschiedenis schrijft. Floyd Mayweather krijgt als notering 1.10 als hij van Conor McGregor wint. Bij Paddy Power kun je zelfs op meerdere wedopties inzetten. Wij denken dat Floyd Mayweather zijn skill set zo uniek is dat Conor McGregor daar geen antwoord op gaat hebben. MMA is geen boksen dus Conor McGregor zal de stoten van Floyd na een aantal rondes niet meer kunnen ontduiken. Een Knock Out is dus niet onwaarschijnlijk en bij Paddy Power krijg je 1.83 keer je inzet terug als Conor McGregor KO geslagen wordt. Geen slechte notering en hier zit zeker de value in.

  1. Conor McGregor vs. Jose Aldo 2

Conor McGregor won van Jose Aldo in 2015 in slechts 13 seconden en pakte de wereldtitel van de Braziliaan na 5 jaar eenvoudig af. Jose Aldo was bijna 10 jaar ongeslagen, dus dit verlies was een schok voor vele UFC fans. Natuurlijk een prachtprestatie voor Conor McGregor, maar als kijker was het gevecht veel te kort. De aanloop naar dit titelgevecht was zo spannend en boeiend, dat we stiekem allemaal hoopte op 5 rondes. Vrijwel niemand had dit resultaat dus voorspelt, maar daardoor is de UFC ook zo’n opmars aan het maken wereldwijd. Een rematch zal zeker voor Jose Aldo veel betekenen. Echter ook voor Conor McGregor aangezien de Ier op 26 november 2016 afstand moest doen van zijn UFC-titel in het vedergewicht.

Momenteel zijn er al een paar wedopties beschikbaar om op te wedden. Unibet en 888 Sport hebben gelijke noteringen online staan. Jose Aldo is natuurlijk niet de favoriet en krijgt 2.50 als notering om te winnen en Conor McGregor 1.50. Om je winstpercentage te verhogen kun je op andere wedopties inzetten, waaronder aantal rondes of wie gaat er Knock Out. Helaas zijn deze wedopties nog niet beschikbaar, dus is het even wachten hierop.

  1. Conor McGregor vs. Nate Diaz 3

Elke UFC fan zal het eens zijn met deze match-up, want momenteel heeft Conor McGregor 1keer gewonnen en Nate Diaz wist de Ier te laten afkloppen om zo de koning van zijn troon te stoten. Beide vechters hebben dus beide een overwinning op naam staan en een 3de gevecht zal uiteindelijk uitsluitsel geven over wie nu de beste UFC vechter is. Zal Nate Diaz deze keer weer de MMA wereld laten opschrikken of zal Conor McGregor met rake stoten toch de jury weer weten te overtuigen? Het 2de gevecht werd zeker met volle overgave uitgevochten en na 5 bloederige rondes wisten zowel Conor als Nate nog rechtop te blijven staan. Klik hier voor een uitgebreide samenvatting van Conor McGregor vs. Nate Diaz en voor Conor McGregor vs. Nate Diaz 2.

Wij denken dat Conor McGregor in 2017 de uitdaging nog zal aangaan, want uiteindelijk staat het nu 1-1 qua resultaat. Conor McGregor kennende wil hij zorgen dat hij unaniem als de beste UFC / MMA vechter ter wereld gezien wordt; oftewel G.O.A.T ( Greatest Of All Time ). Zolang er geen 3de gevecht gaat komen, zullen vele fans en kenners hieraan twijfelen omdat Nate Diaz hem wist te verslaan.

Ook de bookmakers verwachten dat dit gevecht gaat plaatsvinden, want bij o.a. Unibet, 888 Sport en William Hill zijn er al wedopties beschikbaar. Natuurlijk in het voordeel van Conor McGregor, want die krijgt als notering 1.36 om het gevecht te winnen.  Terwijl Nate Diaz wederom de underdog is met een notering van 3.00. Mocht dit gevecht plaatsvinden, dan verwachten wij dat Nate Diaz zeker een kans maakt om Conor McGregor te verslaan.

Beste bookmakers voor het plaatsen van UFC weddenschappen in 2017

Als jij ook denkt dat Conor McGregor in 2017 weer de kooi instapt, wees er dan snel bij. De noteringen zijn nu nog zeer goed aangezien 2017 nog pril is. Er kan nog van alles gebeuren en vele vechters zullen elkaar gaan uitdagen. Helden zullen gaan opstaan en andere helden zullen helaas van hun voetstuk vallen. Aan dit fenomeen wat in de vechtsport regelmatig voorkomt, is niemand resistent. Ronda Rousey is in de UFC het beste voorbeeld, want ze werd op handen gedragen door de media en fans in 2016. Van haar onaantastbaarheid was echter na de headkick van Holly Holm niks meer over. De vechtsport is een harde wereld en uiteidenlijk kan iedereen van elkaar winnen. Hierdoor is het wedden op UFC ook zo interessant. Zet in en win! Maak gratis een account aan bij de meest betrouwbare bookmakers van Nederland.

 

Tags:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *