UFC organiseert Fight Night in Rotterdam op 2 September 2017

Met veel vreugde melden wij dat de UFC op 2 september voor de 2de keer terugkeert naar ons kikkerlandje. Zet dus alvast een groot kruis in je agenda!

In Nederland staan we bekend om het produceren van ware vechtsporthelden. Ook de UFC laat zijn waardering blijken voor onze Nederlandse UFC vechters die al vele partijen op naam hebben staan. Naar verwachting gaan we de komende jaren meer UFC vechters welkom heten in de divisies en gaan er nog vele uitverkochte UFC events plaatsvinden in Nederland. We hebben het zeker verdiend als trouwe UFC fans om hierbij live aanwezig te kunnen zijn.

UFC in Ahoy Rotterdam

Vorig jaar was het 1ste event UFC fight night in Rotterdam zo’n overweldigende succes, dat het UFC circus weer in Nederland zal neerstrijken. De Ahoy Rotterdam is de perfecte locatie, want vele beroemde evenementen zijn al in dit complex georganiseerd. We hopen dat er weer grote namen op het programma komen te staan en hoe meer Nederlande UFC vechters hoe beter. Vorig jaar zagen meer dan 15.000 UFC liefhebbers zowel Alistair Overeem, Stefan Struve als Germaine De Randami trots en met een glimlach de kooi uitstappen. De sfeer was intens en iedereen ging uit zijn dak.

UFC Tickets Rotterdam

Nu vraagt elke UFC fan zich af wanneer de tickets in de verkoop gaan? Dat zal hopelijk snel duidelijk worden. Vorig jaar was het event in een recordtempo uitverkocht en je moet er ook dit jaar dus weer snel bij zijn. Nu zijn er meerdere mogelijkheden om UFC tickets aan te schaffen. Ten eerste kun je je alvast aanmelden om in aanmerking te komen voor een speciale code. Via de UFC website is dat mogelijk en hierdoor heb je dus toegang tot een pre-sale/voorverkoop.

Ten 2de komen straks via de website van de Ahoy ook kaarten in omloop. Echter staat er momenteel nog geen verkoopdatum online. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte en zodra er meer bekend is over de UFC Rotterdam ticketverkoop, hoor je dat bij ons als eerste.

Voor meer informatie over de ticketverkoop van andere UFC events, kun je de UFC website raadplegen;

Pas wel op met illegale doorverkoop van UFC tickets. Sommige websites bieden UFC tickets aan voor woekerprijzen en deze UFC tickets zijn vaak nep. Wees dus op je hoede als je UFC tickets niet via de officiele kanalen aanschaft.

UFC Rotterdam programma

Het gerucht gaat dat we in september weer onze Nederlandse UFC vechters mogen gaan toejuichen. Alistair Overeem is momenteel toch wel de meest beroemde Nederlander binnen de UFC. Wij verwachten dat hij de kooi zal betreden in Rotterdam. Vorig jaar won hij nog met volle overtuiging van Andrei Arlovski. Vermoedelijk zal Alistair eerst nog in juli tijdens UFC 213 aan de bak moeten. Mocht Overeem daar winnen, kan een titelgevecht wel een optie zijn. Ten 2de zal Gegard Mousasi waarschijnlijk ook van de partij zijn in Rotterdam. Echter zal hij eerst nog op 9 april tegen Chris Weidman vechten tijdens UFC 210. Bij een succesvol resultaat is een titelgevecht voor Gegard Mousasi in Rotterdam ook niet uitgesloten. Onze grote vriendelijke reus Stefan Struve mag ook niet ontbreken in Rotterdam. Helaas kwam Struve recentelijk niet in actie. Vanwege een schouderblessure moest hij op 19 februari afhaken tijdens UFC Fight Night 105. Last but not least onze kampioene Germaine De Randami. Zonder haar is het feest niet compleet. Misschien een rematch tegen Holly Holm of mag nu Chris Cyborg eindelijk de ring instappen voor die 145 lbs UFC titel?

Live UFC Rotterdam

Bij Fox Sports kun je live UFC kijken. Je hebt er wel een FOX sports international abonnement voor nodig, maar op tv is het uiteindelijk het allerbeste te volgen. Live streams via internet zijn ook beschikbaar, maar deze streams haperen nog al snel.

Wedden op UFC Rotterdam

Binnenkort zullen ook de noteringen online komen te staan, houdt dus zeker onze wedtips in de gaten. In de tussentijd staan er nog vele andere UFC events op de planning, dus aan wedoptie’s geen gebrek. Beproef je geluk en geniet van de vele welkomstbonussen die bookmakers aanbieden.

 

 

 

Tags: ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *