Mayweather verslaat McGregor in de 10e ronde

Na maanden van trashtalk en intense voorbereiding stapten Floyd Mayweather en Conor McGregor afgelopen nacht dan eindelijk met elkaar in de boksring. McGregor begon sterk zoals voorspeld maar  Mayweather heersde uiteindelijk de “Fight of The Century”. De scheidsrechter besloot om er een einde aan te maken in de tiende ronde via een technische knock-out. Hiermee bleef Mayweather onverslagen in de boksring. 

Vermoeide McGregor

McGregor ging vol gas van start en domineerde in het begin met zijn snelle voetenwerk. Maar hij wist Mayweather niet binnen 4 rondes knock-out te slaan waardoor het uiteindelijk aankwam op degene met de langste adem. Na enkele ronden moest McGregor in de achteruit gaan vechten en kon Mayweather een reeks flinke klappen uitdelen. Een duidelijk vermoeide MCGregor kon niet meer stevig op de beentjes staan en begon serieus te zwalken in de 9e ronde. Een ronde later maakte de scheidsrechter een einde aan het gevecht toen Mayweather flinke stoten uitdeelde en McGregor zijn verdediging moest opgeven.

Mayweather blijft onverslagen

Met de overwinning van afgelopen nacht blijft ‘Money’ Mayweather onverslagen met vijftig partijen op rij. Hij wist hiermee zijn onverslagen status te behouden en heeft hiermee laten zien dat boksen een sport op zich is en het niet alleen aankomt op kracht. Twee jaar geleden hing Mayweather zijn bokshandschoenen aan de wilgen en ging met welverdiend pensioen. Echter gaat het gerucht dat Mayweather nog wat goed te maken had met de belastingdienst en zijn pensioen moest veilig keren. Hoogstwaarschijnlijk is dat ook de reden dat Mayweather de uitdaging aan ging tegen MMA vechter McGregor. Met dit gevecht waren namelijk miljoenen te verdienen. Gisteravond gaf Mayweather aan dat hij zaterdag echt zijn laatste wedstrijd had gevochten. Het geld is binnen.

Money Fight

Heel erg teleurgesteld hoeft McGregor niet te zijn na zijn verlies. Aan het gevecht houdt hij maar liefst zo’n dertig miljoen dollar over. En dat bedrag kan ook nog veel hoger worden tot boven de honderd miljoen dollar na het verdelen van de inkomsten van The Money Fight. Mayweather harkt naar verluidt ongeveer 300 miljoen dollar binnen. Niet voor niets werd dit gevecht ook wel de “Money Fight” genoemd.

 

 

 

Tags: ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *