UFC Rotterdam 2017 Fight Card en Uitzendtijden

De UFC strijkt vandaag (2 september 2017) voor de 2de keer neer in ons kikkerlandje. Het UFC Rotterdam Fight Night event wordt wederom in de Ahoy Rotterdam georganiseerd. Vorig jaar was het een enorm succes en was er geen lege stoel te bekennen. De Fight Card zit al propvol en Stefan Struve zal ons land vertegenwoordigen. Kijk UFC Rotterdam LIVE op FOX Sports.

UFC Rotterdam 2017 Fight Card

Stefan Struve zal tegen Alexander Volkov het hoofdprogramma van de avond verzorgen. Germaine De Randamie is helaas geblesseerd geraakt en Talita de Oliveira ( 5-1 ) zal onze landgenote gaan vervangen. Helaas is ook Mousasi niet van de partij, aangezien hij nu voor Bellator vecht. Alistair Overeem is ook niet aanwezig, wat een gemis is. Bekijk onderstaande tabel voor de volledige line-up van UFC Rotterdam.

Gevecht
Alexander Volkov vs. Stefan Struve
Marion Reneau vs. Talita de Oliveira
Siyar Bahadurzada vs. Rob Wilkinson
Leon Edwards vs. Bryan Barberena
Darren Till vs. Bojan Veličković
Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva
Michel Prazeres vs. Mads Burnell
Rustam Khabilov vs. Desmond Green
Francimar Barroso vs. Aleksandar Rakić
Bojan Mihajlović vs. Abdul-Kerim Edilov

Stefan Struve vs. Alexander Volkov

Stefan Struve wordt niet voor niks ‘The Skyscraper’ genoemd, want met een lengte van 2.13 meter steekt hij met kop en schouders boven de Octagon uit. Op 29 jarige leeftijd is zijn MMA record 32-8-0 en Struve neemt het in Rotterdam op tegen Alexander Volkov (28-6-0). De Rus is zeker niet klein, want Volkov is 2.01 meter lang. Beide hebben bijna evenveel MMA ervaring, maar Alexander Volkov is wel nieuw in de UFC. Tot 2016 vocht hij namelijk voor Bellator. Zijn entree in de UFC was succesvol met 2 overwinningen op Roy Nelson en Timothy Johnson.
Stefan Struve won ook zijn laatste 2 gevechten en versloeg Daniel Omielanczuk en Antonio Silva. Bij een overwinning kan Struve in de toekomst wellicht kans maken op een titelgevecht. Struve is genezen van een blessure en hopelijk zal hem dat niet tegenwerken tijdens zijn voorbereidingen. Klik hier voor de volledige voorbeschouwing met wedtips en noteringen.

UFC Rotterdam LIVE kijken

Bij Fox Sports kun je bijna alle UFC events live kijken. Je hebt er wel een FOX Sports International abonnement voor nodig, maar die is als sportliefhebber onmisbaar. Live streams via internet zijn ook beschikbaar, maar kunnen niet altijd van goede kwaliteit zijn. Wie dus beschikt over FOX Sports kan UFC Rotterdam gewoon LIVE op tv kijken. De Prelim-uitzending start om 17:45 uur op FOX Sports 4. Ook via de UFC Fight Pass zijn de Prelims te bekijken. Om 21 uur start de Main Card op FOX Sports 2 of 4. Het verschil is de taal van het commentaar, dus luister je liever met Nederlandse analisten zap dan naar FOX Sports 4.

Ticket UFC Rotterdam 2017

Vorig jaar was het UFC event in Rotterdam in een recordtempo uitverkocht en dit jaar startte de voorverkoop al op 19 juli. Als UFC fan zijn er meerdere mogelijkheden om al eerder aan tickets te raken. Op 21 juli begon de algemene verkoop en in de middag waren er op Ticketmaster nog kaarten beschikbaar.
Dit jaar zijn er nog tickets beschikbaar, dus als je last minute alsnog aanwezig wil zijn, is dat mogelijk. De Fight Card is minder aantrekkelijk dan vorig jaar, maar UFC wedstrijden beloven altijd actie. Stefan Struve moeten we als Nederlanders vol overgave aanmoedigen.

UFC Rotterdam 2016

Vorig jaar was het 1ste UFC event in Rotterdam zeer geslaagd. De tickets waren binnen no time uitverkocht en de sfeer was geweldig. Wij van weddenufc.nl waren toen ook aanwezig en zijn verheugd dat de UFC weer naar Nederland komt. Een perfecte mogelijkheid om live de gevechten bij te wonen. In 2016 won zowel Alistair Overeem, Stefan Struve als Germaine de Randamie dus was het een zeer succesvolle avond voor onze landgenoten. We verwachten dat het dak er dit jaar ook vanaf gaat! De sfeer in de Ahoy is altijd uitbundig en de UFC staat voor entertainment en passie!

Europa blijft een enorm belangrijke markt voor ons. De laatste jaren hebben we op dit continent een enorme groei gemaakt. Daarom is het een goede zaak dat we drie Europese evenementen in 2017 aan onze kalender hebben toegevoegd’ – Joe Carr (Vicevoorzitter van de UFC)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *