Resultaten UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira

Op 28 mei 2017 werd UFC Fight Night 109 georganiseerd in Stockholm. De Zweed Alexander Gustafsson domineerde het mainevent en versloeg Glover Teixeira. Lees verder voor de resultaten van deze fightcard. Bekijk ook de beelden van de indrukwekkende KO.

Resultaat & wedtip Gustafsson vs. Teixeira

Dat Gustafsson de favoriet was, was duidelijk. De notering voor een overwinning van de Zweed was laag. Vandaar dat wij als uitslag al voorspelde; Gustafsson wint via een finish. Tijdens de 1ste 4 rondes was Gustafsson zeker de betere vechter. Met scherpe uppercuts raakte Teixeira uit zijn balans en kon het juiste ritme niet vinden. Zijn vechterslust zorgde er waarschijnlijk voor dat de fans ruim 20 minuten hebben kunnen genieten. Normaal gesproken had het gevecht al veel eerder beeindigd kunnen worden en in de 5de ronde eiste de aanvallen van Gustafsson dus ook zijn tol. Na 3 zuivere uppercuts en een rechterhoek ging Teixeira naar de grond. Spectaculair was het zeker. Bekijk hier de KO.

Gouden wedtip voor aantal rondes

Ook de ‘aantal rondes’ was een correcte wedtip. Het advies luidde ‘over 2.5 rondes’ met een notering van 1.77. Aangezien Gustafsson in de 5de ronde Teixeira KO sloeg, was dit een winstgevende wedoptie. Het aantal rondes is niet altijd heel makkelijk te voorspellen, maar in dit geval was het krachtverschil toch wat te groot. Gustafsson beschikt over Knock-Out power en dan moet je van grote huize komen om die stoten op te vangen gedurende 5 lange rondes.

Resultaten Fightcard

UFC Fight Night te Stockholm stelde niet teleur en bood een avond vol entertainment aan. In eigen land won Alexander Gustafsson en liet een sterke indruk achter. De Zweed is weer klaar voor de strijd. Tijdens de weigh-ins was Darren Till te zwaar en woog 176 lbs ( 5 lbs overgewicht ). Als straf moest hij 20% van zijn salaris ( fight purse ) afstaan aan Jessin Ayari.

Divisie Resultaat Methode Ronde
Light Heavyweight Alexander Gustafsson verslaat Glover Teixeira KO 5
Light Heavyweight Volkan Oezdemir verslaat Misha Cirkunov KO 1
Welterweight Peter Sobotta verslaat Ben Saunders TKO 2
Welterweight Omari Akhmedov verslaat Abdul Razak Alhassan Jurybeslissing 3
Middelweight Jack Hermansson verslaat Alex Nicholson TKO 1
Welterweight Nordine Taleb verslaat Oliver Enkamp Jurybeslissing 3

Wedden op UFC

Wedden op UFC is zeer lucratief en via weddenufc.nl hebben wij al meerdere winstgevende wedtips aangeboden. Houdt de site dus goed in de gaten, zodat je steeds meer kennis opdoet over deze prachtige sport. UFC wordt steeds groter en in september komt er weer een event naar Nederland. Succes met je UFC weddenschappen! Maak een account aan en activeer je welkomstbonus. De meest betrouwbare bookmakers zijn Leo Vegas, Mr Green en 888Sport.

Wedden op UFC 212

Vergeet niet aankomend weekend UFC 212 te kijken. Tijdens dit UFC event zal Jose Aldo weer de octagon betreden. Na zijn verlies tegen Conor McGregor is het afwachten of de Braziliaan zich kan herpakken. Een overwinning is superbelangrijk, dus naar verwachting zal Aldo alles geven. Houdt weddenufc.nl in de gaten voor UFC 212 wedtips.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *