Conor McGregor Junior geboren op 5 mei 2017

Conor McGregor’s vader maakte de geboorte van zijn kleinzoon ‘Conor McGregor Junior’ bekend op zaterdag 6 mei. Vermoedelijk is McGregor als trotse vader nu druk met andere zaken i.p.v. boksen of MMA. Conor zal zijn proteineshake skills de komende tijd verruilen voor het opwarmen van melkflessen.

Conor McGregor Junior

Over de verwachte datum van de geboorte van McGregor’s zoon was het beroemde koppel heel geheimzinnig. Zoals verwacht is de geboorte gelijk groot uitgemeten in de media en iedereen wil een glimp opvangen van de nieuwe aanwinst. Vorige week plaatste Devlin nog een post op Instagram samen met McGregor. Hierop was ze nog hoogzwanger te zien en zich aan het voorbereiden op de bevalling.

Toekomstige kampioen

Conor McGregor is over alles heel uitgesproken, dus ook over de toekomst van zijn zoon. McGregor Junior zal alle records gaan breken als we McGregor Senior moeten geloven. Aan het DNA van McGregor Junior zal het zeker niet liggen. Naar verwachting zal McGregor zijn zoon vanaf kleins af aan gaan coachen. Vroeg geleerd is oud gedaan!

Time Off of Face Off voor McGregor?

Binnenkort zal duidelijk worden wat McGregor zijn toekomstplannen gaan zijn. Via Social Media en interviews heeft Conor al aangegeven tijd met zijn gezin te willen spenderen. Echter wil McGregor zich ook blijven focussen op zijn carriere in de octagon en/of boksring. Waar McGregor’s prioriteit ligt de komende maanden, daar komen we snel achter. We wensen het gezin veel geluk toe maar stiekem hopen we dat Conor McGregor snel weer terug keert!

Wedden op UFC

Vergeet niet om aanstaande zaterdag je tv kanaal af te stemmen op UFC 211. Dit UFC event zit bomvol met geweldige vechtpartijen en vindt plaats in Dallas op 13 mei. Er zijn namelijk zelfs 2 titelgevechten en genoeg wedopties om extra geld te verdienen. Klik hier voor de meest recente wedtips voor UFC 211. De meest betrouwbare bookmakers zijn Leo Vegas, Mr. Green en 888 Sport en als nieuwe speler ontvang je gelijk een welkomstbonus.

Tags:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *