UFC 211 live op Fox Sports 6

UFC is de snelst groeiende sport van 2016/2017. UFC 211 wordt op zaterdagnacht om 4:00 uur live uitgezonden op de Nederlandse televisie. Wegens het tijdverschil met Dallas moet je dus even wakker blijven. De UFC 211 fightcard mag je echter niet missen! Niet minder dan 2 titelgevechten staan er op het programma en vanaf 4:00 uur start de maincard live op tv. Zet je wekker en tune-in op FOX Sports 6.

TV gids

FOX Sports is het kanaal voor alle sportliefhebbers. Na een drukke week qua voetbal, is het nu tijd voor MMA. UFC 211 start om 4:00 uur s’nachts, maar vanaf 1:45 uur worden er al UFC updates en UFC previews uitgezonden. Klik op de volgende link voor de uitgebreide tv gids. De Eredivisie loopt ook ten einde, maar gelukkig is er geen zomerstop bij de UFC en loopt het programma gewoon door. In juli zal Alistair Overeem nog aan de bak moeten tijdens UFC 213.

UFC 211 fightcard

De opbouw van de UFC 211 fightcard is lange tijd niet zo goed geweest en naar verwachting gaat het event veel kijkers trekken. Miocic en Jedrzejczyk moeten de titel verdedigen en verzorgen het mainevent en het co-mainevent van de avond. Beide kampioenen zijn favoriet, maar er zijn meerdere wedopties beschikbaar. Maak snel een gratis account aan om gebruik te maken van een welkomstbonus.

UFC 211 Embedded aflevering 3: ‘P.S., send me a d*ck pic’

Voor elk belangrijk UFC event worden YouTube video’s ter promotie online gezet. Momenteel zijn er al een aantal afleveringen beschikbaar voor UFC 211, dat op 13 mei gehouden wordt in Dallas. Wegens het tijdverschil wordt het titelgevecht Miocic vs. dos Santos pas na 4:00 uur s’nachts uitgezonden. Bekijk de video alvast om nog enthousiaster te worden, want deze fightcard is er één om niet te vergeten.

Tags: , , UFC211
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *