Jessica Andrade is de underdog tijdens UFC 211

Bijna alle aandacht gaat momenteel uit naar de huidige kampioene Joanna Jędrzejczyk, maar wie is Jessica Andrade eigenlijk? Kan ze het Joanna moeilijk gaan maken aankomende zaterdag tijdens UFC 211? Lees verder voor meer achtergrondinformatie over Jessica Andrade en het titelgevecht. Zet je wekker alvast, want UFC 211 wordt om 4:00 uur s’nachts LIVE uitgezonden op FOX Sports 6.

Bantamgewicht & Strogewicht

Jessica maakte haar MMA debuut in 2011 en won 8 van de 10 wedstrijden in eigen land. In 2013 tekende de Braziliaanse een UFC contract en vocht daarna op 27 juli haar 1ste UFC wedstrijd. Helaas was haar debuut niet succesvol, want Jessica Andrade verloor van Liz Carmouche via een TKO. Het gevecht tegen Joanna Jędrzejczyk is haar 10 de UFC wedstrijd. In juni 2016 is Jessica Andrade gezakt in gewicht. Nu komt ze uit in de strogewichtsklasse ( 115lbs ) en sindsdien heeft Jessica Andrade alle 3 haar UFC wedstrijden gewonnen.
Jessica vocht zeer recentelijk nog tegen Angela Hill. Deze overwinning leverde haar de ‘Fight of the Night’ bonus op. Het gevecht vond plaats op 4 februari 2017. Bekijk de video voor de Jessica Andrade vs. Angela Hill highlights.

Quotering Joanna Jędrzejczyk vs. Jessica Andrade

Aangezien Jessica de underdog is, is de quotering om te winnen 2.40 bij 888 Sport. Joanna Jędrzejczyk is zo dominant in de octagon dat ze telkens de favoriete is. Met een notering van 1.53 is er niet veel value te behalen in deze wedoptie. Ons advies is om te spelen op aantal rondes of te kiezen voor de underdog.
Sinds haar UFC debuut ( juli 2014 ) heeft Joanna Jędrzejczyk nog nooit een gevecht vroegtijdig beeindigd. Haar laatste 3 gevechten duurde de volle 5 rondes. Jessica Andrade heeft een kans omdat ze zeer sterk is. Ook heeft ze in het begin van haar UFC carriere tegen zwaardere tegenstanders gevochten.
Qua kickboksstijl verschillen beide dames niet veel. Jessica Andrade beschikt wel over BJJ kwaliteiten, maar Joanna is een stuk groter met een lengte van 1.68 mtr. Jessica is 11 cm korter en is maar 1.57 mtr lang. Kleiner betekend wel vaak meer spiermassa. Als Jessica snel dichtbij Joanna kan komen, dan is een submissie mogelijk. Onder de 3.5 rondes is een gok, maar qua value is deze wedoptie met een notering van 2.5 de beste keus.

Wedtips UFC 211

Jessica Andrade is nog jong en heeft nog een prachtige UFC toekomst voor de boeg, want als 25jarige mag ze nu al voor de titel vechten. We wensen Jessica Andrade veel succes aankomende zaterdag! Voor alle UFC 211 wedtips verwijzen we je graag naar het volgende artikel. De betrouwbare bookmakers bieden vele bonussen aan, dus wees er snel bij!

Tags: , ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *