UFC 211 voorbeschouwing part 1

De UFC 211 maincard wordt om 4:00 uur s’nachts Nederlandse tijd van 13 op 14 mei LIVE uitgezonden op FOX Sports 6. Zorg dat je deze historische fightcard niet mist! Er staan namelijk 2 titels op het spel en zowel Miocic als Jedrzejczyk moeten de eer hoog houden #AndStill. De tegenstanders dos Santos en Andrade azen op een overwinning #AndNew. Als advies geldt Miocic en Jedrzejczyk winnen allebei. Lees verder voor de volledige UFC 211 voorbeschouwing en wedtips.

Update odds/noteringen UFC 211

In de vechtsport kan elke deelnemer winnen. Binnen de UFC is strategie en skillset zeer belangrijk, maar met bijvoorbeeld één stoot of rake trap is een KO mogelijk. Hierdoor is wedden op UFC wedstrijden zo populair, omdat alle uitslagen een realistische kans maken. Een voordeel van wedden op UFC zijn de hoogte van de odds/noteringen. Deze liggen voor de underdog vaak zeer hoog ten opzichte van de favoriet. Hieronder een update van de UFC 211 odds/noteringen zoals ze op 13 mei om 20:00 uur online staan bij Leo Vegas.

Divisie UFC Gevecht Odds Winstuitkering
Zwaargewicht Miocic vs. dos Santos 1.70 €10 inzet op Miocic – €7 winst
Strogewicht Jedrzejczyk vs. Andrade 1.50 €10 inzet op Jedrzejczyk – €5 winst
Weltergewicht Maia vs. Masvidal 1.81 €10 inzet op Masvidal – €8.10 winst
Vedergewicht Edgar vs. Rodriquez 1.73 €10 inzet op Edgar – €7.30 winst

Elke voorbeschouwing is belangrijk, want kennis is macht. Via weddenufc.nl delen wij graag onze mening en adviezen om je winskans te vergroten. Voor meer informatie rondom UFC 211 klik hier.
Maak snel een gratis account aan om ook een kansje te wagen. Leo Vegas biedt zelfs live weddenschappen aan voor UFC 211.

Odds/Noteringen aantal rondes

Er zijn vele UFC 211 wedopties beschikbaar bij de betrouwbare bookmakers. Je hoeft niet puur op de winnaar van een gevecht in te zetten. De aantal rondes is ook vaak een optie waar value te behalen is. Bepaalde UFC vechters staan bekend als Knock-Out specialisten, terwijl andere vaak de volledige aantal rondes uitvechten. Bij Leo Vegas zijn de odds/noteringen op 12 mei alsvolgt;

Aantal rondes UFC Gevecht Odds Winstuitkering
Over 4.5 Stipe Miocic vs. Junior dos Santos 3.10 €100 inzet – €210 winst
Over 2.5 Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Andrade 1.30 €100 inzet – €30 winst
Onder 1.5 Stipe Miocic vs. Junior dos Santos 2.67 €100 inzet – €167 winst
Onder 4.5 Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Andrade 2.35 €100 inzet – €135 winst

Wedtip Jedrzejczyk vs. Andrade

Als single bet wedtip bieden wij voor het titelgevecht van Joanna Jedrzejczykvs vs. Jessica Andrade aan ‘onder 4.5 rondes’. Beide dames beschikken over power waardoor een KO een mogelijkheid is. De kans bestaat dus dat het resultaat niet via de jury beslist wordt. Alhoewel Joanna Jedrzejczyk’s haar laatste gevechten wel 5 rondes duurde. Deze optie ‘onder 4.5 rondes’ wordt ook wel een longshot genoemd. Dit is dus een grotere gok, maar dan verdien je ook meer geld. Dit advies is dus niet puur op statistieken gebaseerd, maar op het vermoedelijke gameplan.

Jessica Andrade moet namelijk snel vol gas gaan om een kans te maken. Qua techniek doet Jessica Andrade ver onder, in vergelijking met Joanna Jedrzejczyk. Vandaar dit advies, want ze kan de druk misschien na een aantal rondes niet meer aan of gaat fouten maken. Tegen het einde sluipt er ook vaak een vorm van frustratie en vermoeidheid in. Vooral als Joanna Jedrzejczyk duidelijk voorstaat betreft de juryscore voor aanvang van ronde 5.

De laatste optie voor Andrade is dan om de wedstrijd te winnen via een TKO/KO. Jessica Andrade haar beste kans is als ze Joanna Jedrzejczyk naar de grond krijgt of verrast met een snoeiharde stoot/trap. Omdat Joanna Jedrzejczyk groter is, moet Jessica Andrade dus risico’s gaan nemen. Qua notering is de optie ‘onder 4.5 rondes’ relatief wat hoger, omdat de bookmakers van de volledige aantal rondes ( 5 ) uitgaan.

Wedtip Miocic vs. dos Santos

Voor Stipe Miocic vs. Junior dos Santos is een single bet op ‘onder 1.5 rondes’ een waardevolle wedoptie. Miocic heeft al vele tegenstanders in ronde 1 uitgeschakeld waaronder Overeem in 2016. Alistair Overeem is één van de gevaarlijkste zwaargewichten, dus Miocic is goed voorbereid.

De notering is hoger en de kans is groot dat Miocic snel een einde aan het gevecht maakt. Sinds beide tegen elkaar gevochten hebben, is Miocic qua techniek en strategie veel verbeterd. Dat die match dus 5 rondes duurde, hoeft niks te betekenen voor dit titelgevecht.

Multiple bet wedtip

Als je liever voor een veiligere optie gaat, dan adviseren wij onderstaande multiple bet te plaatsen. De noteringen zijn voor beide opties lager, dus statistisch gezien meer kans van slagen. Hoe lager de notering, hoe lager de winstuitkering. Door 2 opties in 1 betslip te plaatsen, verhoog je dus de totale notering. Hierdoor kun je uiteindelijk meer winnen bij een gelijke inzet.

Aantal rondes gevecht 1 Aantal rondes gevecht 2 Odds Winstuitkering
Over 1.5 Miocic vs. dos Santos Over 2.5 Jedrzejczyk vs. Andrade 1.49 €100 inzet – €49 winst

UFC 211 live op tv kijken

Ook in Nederland wordt de UFC als sport steeds meer gewaardeerd. Dit blijkt uit het feit dat de kijkcijfers blijven stijgen. Hierdoor is de UFC ook live te bekijken op tv. Sinds een paar jaar heeft FOX Sports de rechten en is als tvkanaal onmisbaar als sportliefhebber.
Zap dus vanaf 4:00 uur s’nachts naar FOX Sports 6. Voor aanvang van de maincard kun je genieten van UFC previews en prelims. Klik hier voor een volledig overzicht van de FOX Sports tv gids.

Live wedden op Leo Vegas

Wegens de groeiende vraag naar UFC weddenschappen, bieden vele bookmakers ook live bets aan. Maak nu een account aan bij Leo Vegas om tijdens UFC 211 live te wedden. Momenteel zijn er al 25 verschillende wedopties beschikbaar voor beide titelgevechten. Zowel prematch als live is wedden op UFC 211 mogelijk. Zodra je bent ingelogd op je Leo Vegas account is het belangrijk om een storting te plaatsen. Activeer ook de bonussen die voor nieuwe spelers aangeboden worden. Via iDeal is storten zeer eenvoudig, snel en veilig. Daarna zijn alle live weddenschappen te herkennen aan het rood-witte LIVE logo.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *