Gegard Mousasi maakt kans op een titelgevecht in 2017

Gegard Mousasi zal op 9 april 2017 tegen Chris Weidman vechten tijdens UFC 210. Vorig jaar heeft Mousasi laten zien een zeer sterke UFC vechter te zijn, want hij heeft geen enkel gevecht verloren. Gegard Mousasi is in Nederland nog niet zo bekend, maar daar kan in 2017 verandering in komen.

Succesvol in 2016

Mousasi heeft al vele UFC gevechten op naam staan. Zijn MMA record is momenteel 41-6-2 en Mousasi staat als 5de op de UFC ranglijst. Van de 4 gevechten boekte Mousasi 4 overwinningen in 2016. Als Gegard Mousasi weet te winnen en oud kampioen Chris Weidman verslaat, zit een kans op een titelgevecht er zeker in. Chris Weidman staat momenteel als 4de op de ranglijst en de titel is in het bezit van Michael Bisping.

Gegard Mousasi wedtips

Na afloop van UFC 204 kreeg Michael Bisping het er nog van langs en Mousasi verklaarde daar tegen de pers;

‘Ik kan tegen Michael Bisping vechten, zeker met de prestatie die hij vanavond neerzette. Jullie weten dat ik hem kan verslaan. Ik zou de hele avond zijn gezicht jabben. Makkelijk.’

Voor alle UFC wedtips voor het gevecht Gegard Mousasi vs.Chris Weidman verwijzen wij je graag naar het volgende artikel. Bij alle bekende bookmakers zijn er veel noteringen en wedopties beschikbaar. Mousasi maakt zeker kans om Chris Weidman te verslaan dus Zet in en Win!

Of Mousasi tot zijn pensioen voor de UFC blijft vechten is nog de vraag. Gegard Mousasi klaagt namelijk al een tijdje over het UFC beleid. Geld moet rollen en over zijn salaris is hij dus niet te spreken. Met nog slechts één gevecht op zijn UFC contract, kan het best zijn dat onze landgenoot volgend jaar in de Bellator octagon te zien is. Mousasi vindt dat hij recht heeft op een goed salaris net als vele andere UFC vechters. Zijn gevecht met Chris Weidman kan gaan zorgen voor een keerpunt. In een interview zei Mousasi het volgende;

‘Het ligt geheel aan dit gevecht. Daarom heb ik zo hard getraind voor dit gevecht. Het is niet omdat ik Chris Weidman zo graag wil verslaan. Het is omdat ik graag goed betaald wil worden, en dat gaat ook gebeuren. Dat is wat ik ga doen.’

UFC 210 Buffalo

De UFC is zeer populair in de staat New York sinds het verbod op professioneel MMA is opgeheven in 2016. UFC 210 is het 4de UFC event dat in deze staat gehouden gaat worden. Op 11 februari zagen we Germaine de Randamie in Brooklyn de kooi instappen tegen de Amerikaanse Holly Holm. Germaine wist daar succesvol de 1de UFC vedergewichtskampioene ooit te worden.

Die 1ste titel is dus binnen en als Nederlandse UFC fans mogen we daar zeer trots op zijn. We kijken dus uit naar meer titelgevechten voor onze Nederlandse UFC vechters. Alistair Overeem mag dit jaar misschien ook weer een grijp doen naar die zwaargewichtstitel. Het gerucht gaat namelijk dat hij zal vechten tijdens UFC 213. Mocht Alistair Overeem dat gevecht winnen, dan is een titelgevecht daarna zeker mogelijk. We wachten ook met smart op de fightcard voor het UFC event in Rotterdam dat op 2 september 2017 gehouden gaat worden.

You Tube pound for pound docu serie

Momenteel is er via You Tube een interessante docu serie beschikbaar over Gegard Mousasi. Deze docu bestaat uit meerdere afleveringen en is gratis te bekijken. In de 1steaflevering komt o.a. de coach aan het woord en zie je beelden van achter de schermen en de training die Mousasi volgt. Zorg dat je de Mousasi: Pound for Pound – Episode 01 niet mist.

Tags:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *